Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PRIMIJER PSIHOLOŠKO PROPAGANDNE OBMANE BEOGRADA SA CILJEM PRIKRIVANJA UMIJEŠANOSTI SRBIJE U MNOGE NESREĆE: U svojim javnim nastupima srbijanci su naknadno forsirali i priču kako su navodno Perišić i Milošević tobože američki špijuni. OBRAZLOŽENJE: Nije bilo moguće drugačije da prikrivaju prethodni javni inkriminirajući materijal koji povezuje Momčila Perišića i Slobodana Miloševića sa problemima u Švedskoj, Bosni, Sloveniji, Hrvatskoj i Kosovu.
Ljudi već 25 godina pokušavaju naći pravdu ali snažna četnička politika u srbiji i Bosni i Hercegevini to sve blokira. Znači posrbice znatju da su zaštićeni ovim ćetničkim političkkm uređenjem i zato se ovako ponašaju i ovi odvratni komentari ovdje
U junu 1992 godine beograd je uz pomoć perišićeve srpske vojske porobio dio Mostara i okolice. Mnogi Hercegovci su stradali od srba i posrbica a ova masovna grobnica je najveća . Za jedan dan su114 Hercegovaca odveli i ubili naoružani srbi i posrbice.
JEDAN OD POZNATIJIH VUČIĆ-MILOŠEVIĆEVIH IGRAČA KOJIMA JE UPRAVLJAO BEOGRAD PROTIV HRVATSKE I BIH: Nakon što je koordinirao bombardovanjem Zadra 1991-e godine, ratni zločinac Momčilo Perišić je u siječnju (januaru) 1992-e godine imenovan zapovjednikom 13. Bilećkog korpusa JNA. Na tom je mjestu sudjelovao u borbama u Hercegovini (ponajviše u Mostaru) i dubrovačkom zaleđu.
NAPAD U ŠVEDSKOJ (SLUČAJNOST ILI SUSTAV): Nakon svih nesreća koje je izazvao u Bosni Hercegovini i Hrvatskoj, Perišić je sa mnogim svojim saučesnicima pobjegao u Srbiju gdje se ubacio u političku partiju iz koje je upravljao sinhroniziranim umorstvima naivnog Zorana Đinđića snajperom i švedske političarke Ane Lindth u Štokholmu.
I?
Tu si mi ubijena dva bratica od cetnika iz nevesinja i trebinja.
ti zlocini su napravljeni po direktnom komandom Momcila Perisica
klix, držite se vi bosne i sarajeva. ostavite se palamuđenja po mostaru i susjedoj republici hercegovini.
Žao mi je Srba, toliki nobelovci, naučnici, akademici. Žao mi je i muslimana, pa dva Halida smo vam dali i Lepu Brenu. Žao mi je i Hrvata, nobelovaca hemičara, nekih i iz Sarajeva...Ali najžalije mi je to, da se je Jugoslovenska Narodna Armija okomila na svoj sopstveni narod, onaj isti koji su sa ponosom do prije godinu dvije čuvali i zakleli se da će ga braniti. Sjeme mu se zatrlo seljačko ko ovo sve zakuha.
@ante k narod jugoslovenski, a armija isto tako jugoslovenska
Hoćeš da kažeš da se JNA okomila na slovence i hrvate početkom 90-tih? Hoćeš da kažeš da je onaj što je davio momka na tenku u splitu pripadnik JNA a da je davljenik bio hrvat??? Hoćeš da kažeš da je u podveležju vojska napala muslimane a ne muslimani vojsku? Hoćeš da kažeš da je u sarajevu pri povlačenju JNA napala čika Jovu i njegovu bagru ili obratno? Mrš stoko jedna!
PRIKAŽI ODGOVORE (4)