Komentari (68)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mene samo zanima jel Bakir ikada otisao na Hadz
Meni je ova u sredini najveca HADZINICA a i ovima drugima nije mane .. MOTAJ BA !!!! PUTUJ !!!
komunjare pjene i proklinju.
zasto je ovo vijest? ovo je isto kad bi klix pisao "autobus sa ucenicima masinske skole iz tuzle stigao u barcelonu, gdje ce provesti pet dana na ekskurziji"
jedna nena veli drugoj: nuto dr0ga jes visoko, vako su i naseg dzemala bijedica ubili vlasi, jes alaham
Zbog svega sto Saudijska Arabija radi po Bliskom Istoku (ukljucujuci i Jemen i ratni zlocin protiv civila u Jemenu) ne mogu ici na hadz. Ne bih mogao stati pred Boga i moliti se dok neko bombarduje u Njegovo ime iz te zemlje. Mekka treba pod hitno da se proglasi nezavisnom drzavom po uzoru na Vatikan, da bude izuzeta iz Saudijske Arabije i proglasena svetim mjestom za sve muslimane svijeta. Cisto sumnjam da jedan Iranac ili Jemenac imaju pravo da dodju bez problema i obave hadz
Istinu zboriš, međutim intelektualni krugovi u zajednici su tako autarhični i inertni da se jedna opravdana ideja ne može realizovai za prosječna ljudska vijeka. Raditi nešto samo za sebe, je da ugađaš svjetini oko sebe a ne Bogu. Kada bi vrhovni autoriteti IZ-a osudili Saudijsku arabiju i zbog toga naložili muslimanima da se hadž ne mora obaviti u Mekki, hmmm, nastala bi kuknjava i vriska u SA, i ne bi kralj olako davao milijarde narandžastom i plaćao "nezavisnost" kraljevine.
Kakav hadj ovi dole djecu po jemenu bombarduju. Treba obustaviti sve dok ovi cifutski spijuni saudijci ne prestanu bombardovati nevin narod.
"Odlazak na hadž smatra se krunom pokornosti Bogu.".. znaci hodati oko nekog nebitnog kamena je kruna pokornosti bogu? koje ludilo,to je stvarno samo za najzaostalije budale. Ali dobro to je balkan, na balkanu se uvijek slavilo pedofile i ubice ( Mohammed, Karadzic, Mladic, Pavelic itd.) i onda se ljudi na Balkanu cude zasto su tako zaostali. Dok u ovom slucaju Arapi broje novac koji zaradjuju od glupog Balkanca.
Svima zdravlje i sretan put i boravak zelim
Svim hadzijama sretno putovanje i da obave ono sto su naumili radi Bozijeg zadovoljstva.
Lijepo kaze Sejo Saxon IL SI BOS, IL SI HADZIJA
samo im gledaj face i odmah znas koliko imaju u glavi :D
Da vam Allah ukabuli hadzdz..
Seljanke prvi put se vozile aviJonom
gradžaninu emancipirani mrš u jazbinu...