Bešlić otputovao u Istanbul
0
Prve fotografije Halida Bešlića nakon nesreće
Komentari (71)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
meni je fkt zao halida i zelim mu brz opporavak pusaaaa
TI SI NAJBOLJI SAMO TAKO NASTAVI I CUVAJ SE NESRECA
http://www.cesarica.net/index.php?page=18;referredby=16392
primjetio sam da u bosni ako se \"znas\" sa policijom onda pojas i ne treba da stavljas,ali evo dokaz da pojas ne treba nikad stavljati radi policije,nego radi sebe.pamet u glavu,pojas prko ramena!
Duša slatka, oči mi posuziše... biće on dobro, ako Bog da! Sretno Halide legendo!!!
s obzirom šta je doživioi prošao, dobro izgleda. ne daj se legendo. ozdravi nam i zapjevaj opet..onako kako samo ti znaš:))) kralju tebe bosna najviše voli:)))
Najpoznatiji svjetski oftalmolog, dr. Murat Karađoglu, nije se usudio operisati Halida Bešlića. Kako nam je izjavila Nidžara Erdžan, bh. konzul u Turskoj, ljekar je donio tu odluku iz razloga što se naša zvijezda nije dovoljno oporavila. Kako saznajemo, Halid se danas vraća u Sarajevo. Rehabilitaciju će, navodno, nastaviti u Fojnici.VIDITE KOJI SU NAŠI MAJMUNI OD DOKTORA....MOŽDA SE PREPAO I ODUSTAO KADA JE VIDIO ŠTA SU MU NAŠI \"DOKTORI\" URADILI SA ŠKANJU...
LEGENDO AKO BOGDA DA SVE PRODZE KAKO TREBA I DA TE USKORO VIDIMO OPET NA SCENI SRETNO LEGENDO
divno,naprosto ne pronalazim rijeci kojima bih izrazila radost sto je prebrodio najgore,sve ce to biti super,hvala nasim doktorima,hvala dragom Allahu sto se odazvao nasim molitvama i dovama,sretno halide
nemreš dva dobra sastaviti,da si pita
ne izgleda lose, zelim nasem halidu sve najbolje i sto prije prije da nam ozdravi to sada je puno vazno.
a sta je bilo sa autom?
hvala Bogu sto nama je Halid dobro i zdravo
vise lici na onog sjeverno korejskog vodju nego na sebe. Ali bi ce sve u redu! Vazno je da mu nije glaz povrjedjen, a plasticna hirurgija moze sve ovo ostalo popraviti. Halide uz tebe je cijeli Balkan, cak i oni koji te neslusaju poput mene, zato sto si ti dobar covjek! Volimo te i zelimo ti najbojli oporavak!
Besim Mehmedić,premijer-car!Povraćotina nad povraćotinama fuj!fuj!fuj!