Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sjasi kurta da uzjase murta. Tacno ko je izmislio ovu poslovicu bio je pametan. Svaki je isti kad dodje na vlast.
Kad Fahro Radoncic moze upravljati jednom od najvecih stranaka iz zatvora sto i ovaj ne bi mogao upravljati jednim prosjecnim gradom. Ili npr. sjetimo se Dragana Covica koji je imenovao ministra pravde iz zatvora. Ili ministra Lijanovica. Pa ovo ljudi postaje trend. Za ocekivati je velika ulaganja u kvalitet smjestajnih kapaciteta zatvora.
ostavka za ucinjeno je moralna obaveza, samo je pitanje imal morala u sta sumnjam.
Sasvim normalno za SDA da su na vodecim funkcijama vodeci kriminalci. Prva stranka mora iznaci nacin funkcionalnosti vlasti na osnovu, Ustava, univerzalne konvencije o ljudskim pravima i temeljnim slobodama, kao i medjunarodnom pravu. Samo u BiH osumnjeceni, optuzeni, pod istragom, decenijama vladaju nasim zivotima uz podrsku UN a.
Ne treba tu pozivati na ostavku, to pseto treba automatski izbaciti iz javnog zivota kao sto su Hrvati izbacili srpsku gamad iz Hrvatske.
Ne samo da nece podnijeti ostavku, vec je ponovo kandidat koliko se moze procitati..
I pobjedit će. Da stvari budu još gore. Ma u BiH nikad, ali NIKAD neće biti pravde.
Ali najgore od svega je sto mu puna plata ide bez obzira na pritvor ili suspenziju,jer takvu je uredbu politicka pogan sebi donijela
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ne daj se Emdžej.... ti si naš! ;)
pa da ima imalo morala kao što ovdje nema generalno to bi već bilo gotovo. Nedavno je onaj premijer ja mislim Islanda podnijeo ostavku . Našli mu registrovanu off shore kompaniju nisam jesi nisam jesi to moja žena ima kompaniju itd itd. sutra ostavka.
@DrzavaBosmaPonosnaa. krajišnici su dobri ljudi. mislim na običan narod. ovo su uzroci. a rat je tema za sebe da sada ne otvaramo
ispravka izrodi. pogrešno napisah umjesto uzroci