Komentari (159)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Konakovicu ako nisi donio bar dva kanistera vracaj se nazad..
@hakenputz to sve što želiš njemu, to sve neka se ostvari tvojoj malodobnoj kćeri........i tvom fekalistanu
@hakenputz to sve što želiš njemu, to sve neka se ostvari tvojoj malodobnoj kćeri........i tvom fekalistanu
Postujem vjernike i vjere ali odvesti bebu od 7 mjeseci.. Ne kontam
@ludilobrale hahahah ako ništa, znaš dobro izvalit. Mislim vama kao naciji je to urođeno. Koga bolan boli briga šta nam vi želite? gonite se u onu stvar materinu i bavite se svojim problemima jer ih i vi imate, a ako smo vam mi problem, onda se bojim da nemate snage s tim izaći na kraj. Zato samo opušteno.
Tebi je urođeno da si glup. Meni takav ne smetaš niti bih te tjerao u onu stvar. Naprotiv, takvi kao ti održavaju ravnotežu i takvi kao ti meni ne predstavljaju problem. Islam kao ideologija međutim, mora biti kritizirana, svidjelo se tebi ili ne. Ti se uostalom ne pitaš za mišljenje.
@ludilobrale Islam je kritiziran i problem drugima od kad je postao, mi smo na to navikli. Činjenica je, da pored svega što nam rade, islam ipak ne slabi. Naravno, Isil i ostale puritance ja ne smatram dijelom islama. Tih nekoliko stotina hiljada puritanaca, ti i tebi slični izjednačavte sa milijardom. Generaliziranje je vas problem, a ne nas. Ali sta da se radi, nisu svi pametni da razlike uoče.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
@ludilobrale @EXM ma vi ste neznalice, ne znate u šta vi vjerujete, a ako ne vjerujete ni to ne znate obrazložiti, a da znate u šta drugi vjeruju.
Ti ne znaš šta ja znam. Ja znam da ti ne znaš šta ja znam, a ja znam da ti ne znaš skoro ništa.
Danas svak ide na hadz... samo zbog titule
Nek pozure kucama da se okupaju dok nije vode nestalo!! Pohiti Dinoooo...
Ja fakultetlija LAZNE RELIGIJE https://www.youtube.com/watch?v=QwVIeHSgms0
Mashalla
Nek pozure kucama da se okupaju dok nije vode nestalo!! Pohiti Dinoooo...
Svaka cast svima,ali bas me interesuju utisci i misljenje ovog hadzije od sedam mjeseci.
jel se sabamudin baho lopov vratio, kad ce ratit pare
O, gdje sam ja zivio!
IMA JOŠ STRANAKA U BIH, NIJE.SAMO SDA...
koliko bolesnih komentara, zar je moguće da ima ovoliko umobolnih!!!!
@Bosanskisin12345 ma pusti junačine da se dokazuju ispred lažnih profila. Šta kukavici od života išta drugo i preostaje? Neko svoju bijedu mora na drugog svalit, jer je on 'savršen'.
kakvi samo debili dezuraju na ovom portalu, najbolje se vidi po ovakvim clancima.
90% sda majka
Razumijem ove šale na račun Konakovića i upravu ste, ali ne zaboravite, majka mu umrla dok je on na Hadždžu bio...koliko god ga mrzili, barem smiri te malo.