Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretno hadzije i hadzi-hanume i hairli da vam bude.
Amin
Sve je to lijelpo sretan put i hairli da vam bude, ali cinjenica je da se danas svako nazivam hadzijom, kad odes i vratis se sa hadzdza treba da budes uzor i pravedan za okruzenje, a ne da to shvatas olahko, imam slucaj u porodici hadzinica dosla s hadzdza zavadja djecu oko podjele imovine, jednima daje vise, drugima manje... znaci to nije nikakva hadzinica.
kome je to bitno????
50% mafija i bradonje koji su isprljali čitavu religiju, 20% njihova djeca koja nemaju izbora, 10% stariji ljudi koji se jednostavno drže religije jer su navikli, 10% pravih vjernika koji idu isključivo radi vjere u Allaha, i 10% ovih koji dolaze jer im je to jedini društveni spas bez kojeg bi propali jer bi bili na "lošem" glasu ako ne budu bili tu.
Nasim hadzijama i hadzi hanumama zelim da im Allah dz.s primi hadz i dove a ovim sto ovdje dodju da nesta pametuju zelim im da im Bog da vise pameti jer nama njihova vjera ne smeta mi imamo svoju ljepotu zvanu ISLAM
@harrison19ford Eto ti ces citav dan provest diveci se hadzijama. Gledaces u njih kao u boga, a oni zapravo rade stvari o kojima nemaju niti jedan valjan dokaz. Sta to pametno i poucno oni tebi s ovim porucuju, od cega bi ti mogao napredovati u zivotu.
@Drinsky A ti Bosnom i Bosancima ;)
Klix novinari zašto ne zaključate komentare. Ovo zasad 2 ili 3 normalna komentara, ostalo hejtanje, ruganje
I cudimo se sto nam je BDP manji cak i od susjeda.Napravismo i od djece sirotinju i pacenike zarad nase ogranicenosti.
Ja ne znam zašto se ti prestavljaš kao ograničen čovjek, al hadžije to nisu definitivno
I mene isprate iz apartmana s mora kad im ostavim silne novce za nocenja. Jos kroz mahanje kazu, javite se kad stignete. Ko eto oni se brinu, ispadnu fini za nase novce.