Komentari (160)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sada misle da su vise vrijedni od vas, zato i odma spustite na realno tlo. "ja sam bio na hadzu" "a ja u Makarskoj, jel bilo pycke na hadzu ?" I ne nazivaj ga hadzijom ako on tebe ne naziva mornarom, svi smo samo bili na godisnjem.
prije sam mislio da je Hadžija dobar čovjek , ponosan ,primjer ..a ono svaka FUKARA može biti hađija....ma bježiii
ja sam prije mislio da je hadžija ko ima brdo para
Neeee ipak hadžija Elmedin je pravi... onaj koji krade, laže, muvlja
eto procitaj jos jednom sta si napisao i nadam se da ćeš shvatiti level svoje zatucanosti. Navodiš ajete kao hajvan ne poznavajući povode objave istih. Zadnji ajet kojeg si ovde napisao je nastao nakon što je grupa mušrika zlostavljala jednu muslimanku. Da bi oni bili spriječeni u takvom ponašanju objavljen je taj ajet zato što su time prekršili mirovni sporazum. U drugim situacijama se taj ajet ne interpretir inače na Balkanu kroz 400 godina niko ne bi ostao.
Za ne povjerovat kakvo obrazlozenje ste prihvatili. Prica se o Bogu i poslaniku KOJI BI TREBALI DA BUDI PAMETNI I IZNAD BILO KAKVE MORALNE KRITIKE. Ponovo procitaj te sta ste napisali - OPRAVDANJE GENOCIDNOG PONASANJA JEDNOG SEKSUALNOG MANIJAKA - MUHAMED. Molim vas malo vise koristite svoj mozak.
uzimaš nešto staro 1300 godina kao izvor, pravni izvor, kao neku univerzalnu pamet?
HADZ je isto ko i KUPOVNA DIPLOMA sa kojim SDA lideri glasaci dobijaju pozicije i poslove. Ovi hoce nazor status da su pametni i da mogu vazit ITIOTIMA. Ali u stvari obrnuto i jos gore.
KOLIKO JE ZGAZENIH OSTALO U MEKI? Bas mi ih zao tolke pare potrosili na patnju i LAZ. Islma LAZNA RELIGIJA. https://www.youtube.com/watch?v=QwVIeHSgms0
@EXM glup si ti čovjek da bilo šta iz Kur'ana shvatiš. Nauči arapski jezik sa svim njegovim disciplinama i vokabular da možeš vodit dijalog, onda počni čitat Kur'an na orginalu bez bilo čijeg prevoda, pa ćeš vidjet šta je Kur'an. A pošto taj level teško možeš dostići, ostaje ti da samo tako laješ. pozz
@hoolck Prvo pametni ne pocinjes dialog sa "glup". Drugo ako si ti prihvatio teroristicku interpretaciju "mirne" religije nemora znacit da je svako "MORA" prihavtiti. U obrnutom je glup a vas mozak nije ispran zato sto niste kriticno prostudirali sto ste procitali. Hodza procita i da ti objasnjenje a ti to te analiziras.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
https://www.youtube.com/watch?v=QwVIeHSgms0
Otišli ko hadžije a vratili se ko kokuzi.
Zaista ne shvatam zašto cetnicima i ustašama smeta hadz? "Ni u dzep, ni iz dzepa"! Kod muslimana je uvijek bilo medjusobne ljubomore i zavisti, tako da je to s njihove strane razumljivo...
Njima smeta puno manje zato sto misle da je to RELIGIJA. Smeta muslimanima koji znaju Kuran i muhamedovu biografiju PUNO, PUNO VISE. IZDAJNICI. ISLAM LAZNA RELIGIJA https://www.youtube.com/watch?v=QwVIeHSgms0
@shazhudin Da li si vidio onog @EXM retarda negdje? Nema ga vec dugo, da nije kod psihijatra završio?
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Dobro nam došli....
KUD VAS NISU ONE CRNCUGE SVE POGAZILI DA SE RJESIMO IZDAJICA SA 50 IQ.
50 IQ?
mogli su tamo i ostati.
U domovinu, hahaha. Bolje da su ostali tamo, ono im je ''domovina''
Hairli bilo pa se i svojim kucama vratili
Sad ce pocet GLUMIT I LAGAT kako im je bili fino.
Cesto se sjetim izvale jednog alkosa...moze li se otici na Hadz turisticki? hahahahahahah oplacem svaki put kad se toga sjetim.
Kad sam procitao kuran, muhamedovu biografiju i hadise sramota me da kazem da sam ikad bio Musliman a krijem od svagog da sam HADZIJA. Biti hadzija je najprimitivnija stvar - absolutno nikakav PONOS. OVO SU IZDAJICE BOSNE I SVE TREBA PROTJERAT U ARABIJU DOK NAM NEBUDE KASNO.
Ja cisto sumnjam da si ista procitao, pa i BUKVAR si vjerovatno zaobisao.
@Japanska jabuka Tipicne uvrede upravo onih koji nisu procitali kuran ni hadise. IZDAJICA BOSNE i TURSKI HAMALA koji zive u zabludi da je Islam vjera. Pozdrav od HADZIJE. https://www.youtube.com/watch?v=QwVIeHSgms0
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Rezervat se polako pretvara u šerijatsku državu. Disolucija BiH je neizbježna.
Jel hadžija Elmedin sebi rezervisao vip ložvu u džamiji?