{{error}}
Korisničko ime ili e-mail
Lozinka
ili
Facebook prijava

Zaboravio si lozinku? Resetuj lozinku.


Unesite e-mail:


Prva epizoda dokumentarnog serijala Semira Halilovića "Atentat"

Klix.ba
9.10.2014. u 12:09
9
14
Prva epizoda dokumentarnog serijala Semira Halilovića "Atentat"
9
 
Dokumentarni serijal Semira Halilovića "Atentat" tematski obuhvata period od 1991. do 2014. godine kroz koje nas autor filma vodi prateći razne značajne događaje, ali i ličnosti koje su ih obilježile.
Praktično, film se bavi podjelom države BiH, nestankom donacija, mrežom KOS-a u RBiH i BiH, političkim ubistvima i djelovanjem tajne službe i njenom spregom sa politikom i mafijom, navodi se u opisu filma.

Film će, kako je navedeno, biti emitovan u tri dijela od kojih će svaki trajati oko trideset minuta. Nakon internet promocije film će imati i svoju TV promociju.

Za "Atentat" govore Sefer Halilović, Muhamed Filipović, Murat Šabanović, Vasvija Vidović, Fahrudin Radončić, Mirsad Kebo, Bakir Filipović, Jovan Divjak i mnoge druge važne ličnosti iz ondašnjeg i današnjeg vremena. Također u ovom dokumentarnom serijalu bit će prikazani ekskluzivni videomaterijali, do sada nedostupni široj javnosti, fotografije, ali i prisluškivani razgovori te dokumenti tajnih službi ali i stenogrami o kojima je bh. javnost do sada samo nagađala da li postoje ili ne.

Najnovije
Najčitanije
Preporuke
Email adresa: (nije obavezno)

Tekst ispravke: