Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Aaaaa, nikad nisam cula za lakšu, a dužu djecu!
hahaha pa nije fetus rodila bem ti novinara koda je u travniku zavrsio fax
Agugugugu gu
I ja mislim da je ovo Nefa iz porodilista... Sve najbolje roditeljima i bebama
ti si malo glup, il sta?\' prvo fino procitaj tekst pa se onda pravi pametan :) ta beba rodjena u 1:15 je prva beba rodjena u toj bolnici, nema veze s onom bebom u 00:05 .. pa nisu toliko glupi da ne znaju koji je broj veci ;) kad zelite nekog provalit prvo malo ukljucite mozak.. jer si ti provalio samo sebe ;)
Nefo, obrati se FENI, oni su ovo objavili, SAX prenosi. Drugo, dva su porodilista u pitanju, KCUS i Opsta bolnica. Jedina greska su tezine novorodjencadi. Cestitke sretnim roditeljima!
Samo da cestitam mamama i novim sugradjanima pozelim dobrodoslicu i dug i sretan zivot!
Ovaj clanak je pisao neko pijan!
Koji moroni rade i pišu ove tekstove na Sa-X....ccc Pa imaju li ikakve interne kontrole???
Kraćeg članka, a više grešaka....ccccc
Sinoć je Dženana Ferhatović rodila dječaka u 00.05, a on je 445 gr težak i 55 cm dug. Prvog dječaka u 2010. rodila je Sanela Omerbašić u 01.15 sati. koji q... zar 00:05 nije prije 1:15... a za kilazu beba necu ni da komentarisem...
Ne posjeduju, licno sam iznenadjena da od kolegice saznajem da se moje ime spominje na internetu. Obzirom da sam pravnik po struci, potrudicu se da, cisto iz revolta, odgovorni za drskost za to adekvatno budu odgovarali.
Stvarno me interesira, ako zanemarimo nestručnost i nepismenosti vasih saradnika, posjedujete li pismenu saglasnost majki čija ste imena naveli da objavljujete njihova imena i podatke o njihovim bebama?????????
Skonto sam sad, tezina je u dekagramima, samo su zaboravili d
jos nesto nije u redu.... djeca su teska 430 i 455 g. To je suvise mala tezina za bebe........