Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
za sarajevo OK nemam nista protiv tvog komentara ali onda prihvatimo cinjenicu da ce SDP vjecno biti u opoziciji a to znaci i njegov potpun nestanak. Cekati dan kada ce SDP sam moci formirati vlast u BiH je isto kao i cekati da na slijedecoj americkoj lutriji dobijes milijardu dolara - moze se dogoditi, ali je veca vjerovatnoca da se nece dogoditi nikad. zatvaranje vrata za dogovor i priglupi napadi na politicare koji zele kompromis tipa Tihica u svim medijima koji podrzavaju SDP znaci pucanje sebi u nogu. Ako to zelimo onda OK pomirimo se sa cinjenicom da ce nacionalisti uvijek vladati.
Necu vise da se borim. Evo vam sve sto imam i pustite me vise na miru.
@sdp-ovac Kakva koalicija sa fašistima. Sve stranke sa nacionalnim predznakom treba ZABRANITI, ako ne onda bar ignorisati. Tu mislim na SDS, SNSD, SRS, SDA, SBIH, svi HDZovi itd. Kad pobjedi politika koja nas smatra dobrim ili lošim ljudima zbog naših sposobnosti i (ne)djela tad će nam biti bolje. A do tada nek nas pljačkaju i nek nam siluju djecu, kad smo LEVATI!
ma zalajin problem je sto tihi ima snagu da razgovara i pregovara i sa dodikom i sa covice, sto razgovara i sa tadicem i sa mesicem i sa djukanovicem i sa eu predstavnicima i sa sad - usao suvereno na zlajin teritorij koji se ucahurio u opoziciji i ne mice. ovakvo ponasanje koje ispoljava sdp povodom dogovor oko budcnosti bih nije karakteristika pravog sdp-a. sdp nije nacionalisticka niti sovinisticka stranka vec stranka gradjana bih i kao takva treba da pozdravi i podrzi svaku vrstu razgovoroa koji idu ka kompromisu. sdp treba da se pridruzi dogovorima kao i aprilskom paketu jer samo takvi krupni koraci spasavaju bih buducnost. zalosti me bezkrajno ovo sdp ponovno ljubljenja i puhanje u istu tikvu sa harisom najvecom bih politickom stetocinom to nam stvarno ne treba. DAJTE LJUDI URAZUMITE SE I DA KRENEMO NAPRIJED - ne bi smjeli da kod tihica probudimo otpor prema sdp-u on je lik sa kojim bi se dalo uskoro koalirati. toliko od mene!
pa zna se, Da Ja izdam drzavu, a ne tamo neki Tihi, sto bi on kad mogu ja.....hehe ja sam sarajlijica...
Pa dobro Zlatko, u pravu si! Što predlažeš?