Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma daj ba sta laprdas, sto se bojis dzamija, strpi se jos malo, spavaces uskoro ko zaklan ps bez ono \"ko\"
ma daj ba sta laprdas, sto se bojis dzamija, strpi se jos malo, spavaces uskoro ko zaklan ps bez ono \"ko\"
Bosicu; Trebas samo da razmotris situaciu u Doboju gdje imate potpunu vlast,te ste dozvolili pregominalnu izgradnju \"DZamija,koje po citavu noc i dan sa svojih ;munara\' uznemiravaju stanovnike tog podrucja tako -sto vise nepostoji ona mirna [gluha] noc u kojoj svaki gradjanit treba da se opusti i odmori kao normalan i kako bih mogao odmorno -nastupajucim danom posvetiti se svojim radnim aktivnostima,Zar se nemoze tu odrediti jedno odredjeno predponocno vrijeme,sa tim molitvama i da se ostavi mirna noc kao i u svim ostalim zemljama sirom savremenog i normalnog ,SVIJETA,Pozdrav iz nase lijepe\' REPUBLIKE SRPSKE\"
Bosicu, stani i pogledaj oko sebe, bjezi u misiju rupu i nejavljaj se vise.
Napokon neko razuman, odrecem se SDA i na sljedecim izborima glasam za SDS
sds JE PROBOSANSKA STRANKA I POZIVAM SVE SRBE DA JE ZAOBILAZE U SIROKOM LUKU. NA KRAJU KRAJEVA OSNOVANA JE U SARAJEVU=TEHERANU.
kakva je budala ovaj Bosic, on ce sahraniti sds!!!