Komentari (122)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ovako treba da se gradi BiH a ne kao sto se to ranije radilo kada se za 15-ak godina autoput radio puzevim koracima
moglo se i ranije da nije bilo lopovluka i malverzacija tadasnje upreve
Zaista lijepo izgleda,a i ovakve vijesti normalnog covjeka mogu samo radovati. Dobra cestovna mreza je samo dobar preduslova za bolji ekonomski i poslovni rast nase drzave,prema tome pohvale na svakom centimetru izgradjene ceste !
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
POTREBNO je postaviti UPUTSTO za VOZAČE: 1. LIJEVA traka - SLUŽI za PRETICANJE 2. DESNA traka - služi za VOŽNJU
milina
Svaka čast!!!
...i kad ga bosnjo nagari sa "dvicom"tuda ima da se dimi za njim ko da je Ćiro ....
hoce li sdp nasuti goriva da se vozamo ?
PRELUDEZALUDE Dok počnu graditi one najzahtjevnije nadaju se da će se zaboraviti ova lažna tvrdnja kojoj je cilj ušićariti koji predizbodni poen za ublehašku stranku SDP cestovnih koja se lažno predstavlja kao investitor i izvodjac "projekata"
Koridor 5C je morao biti završen još davno,ali vlast je imala prečeg posla,elektrifikacija i sređivanje pruge Tuzla-Ploče takođe,u svemu se kasni,AC F BiH rade odličan posao i po tom pitanju im niko nema šta zamjeriti.
Opet SDP skuplja zasluge za nesto sto oni nisu napravili. Otkad je to SDP postala gradjevinska firma da mi je znat? Da SDP ne postoji put bi se svejedno napravio tako da ste smjesni s tip uzimanjem zasluga, jos malo pa cete reci da sunce izlazi zbog SDPa
Cuj "Dionica predstavlja jedan od najzahtjevnijih projekata na Koridoru 5c"!!! Do sada se auto put gradio na najlaksim dionicama. Tek sad dolaze zahtjevne dionice.
jedno i jedino rijesenje za bih da se odvoji od genocidne tvorevnine šumske, da stavi pod svoje "nadleznosti" sve gradove i sela gdje bilo muslimansko i hrvatsko stanovnistvo ( gdje god imaju mezari i groblja, dzamije i katolicke crkve, ili su bile) i grenuti jako u oporavak...sa genocidasima se ne moze nista, sve je opstrukcija, sve je gusle,fasizam, cetnisvo, i nada da mogu ponove po ko zna koji put klati i ubijati muslimane i katolike...
liječi se.
http://zurnal.ba/novost/18332/sve-predizborne-lazi-federalne-vlade-povecanje-penzija-rudarski-raj-zaposljavanje-autoput
Otkud kamion iz suprotnog smjera na 49toj sekundi videa ako je dionica autoputa???
Zato sto njihova traka nije zavrsena. Tako se i dan danas praktikuje svugdje samo sto u BiH nisu provedene drasticne mjere upozoravanja i objasnjavanja. Ili se volis malo zajeb. s "ljubaznim citaocima"?
odusevljena sam, svaka cast, cestitke izvodjacima i projektantima a neka je sa srecom korisnicima. predivno!!!
Izlizali se djonovi koliko sam kocio petama tokom ove voznje! Ko li ove pusti da se voze uz sve kamione, ljude i bagere po auto-putu!?
nabijem ja na qura c ovu informaciju. iz ovog se igraju velike igre i pranje novca.