Komentari (106)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Međutim profesorica je valjda zabranila da se daje telefonski nego moramo čekati da stigne pisani nalaz", dakle, otvara se mogucnost da potencijalno zarazna osoba virus siri i dalje jer je profesorica to zabranila.. bravo.. 21. stoljece..
@CapCarap Noooorooood znooooooo!
PONAVLJAM, bravo za KCUS, bravo za Sebiju.FGR-ovci ponovo na aparatima. Sebija Izetbegovic je pokazala veliko pozrtvovanje i sposobnost u ovim teskim i odgovornim vremenima, i sa pravom treba u narednom perioda da zauzme vecu ulogu u politickom i drustvenom zivotu.Zamislite samo, da su umjesto Sebije na celu KCUS-a, doktori ,koji su svakodnevno uzimali mito, i upucivali pacijente u svoje klinike.Sad bi imali desetine i stotine mrtvih.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Ja redovno uplacujem zdravstveno. Zadnji mjesec sam potrosio 3 stoje za razne preglede i nalaze u privatnim klinikama, jer UKC prima samo hitne slucajeve. Sretan privatnik, sretan Seka, a sa njima sretan i ja. Lopovska drzava.
@mario.brokulic a što si ti sretan u svemu tome?
Ovaj Diplomatic5 nahvali Sebiju, bas ko da mu koke daje
Ne moram ni čitati, mogu staviti sve pare na to da direktorica pokušava ispasti pametna.
Pa dok se odluce koga ce proglasiti zarazenim.
Nisu u sttrOonci
E L E N A .. E L E N A....drugacije ne moze.
Jučer otišao da se naručim za gastroskopiju i kažu moraš prije na dan uraditi test na covid-19, meni je stvarno drago što ću 200+km potrošiti negdje drugdje. :)
Moraš doći s kovertom na licu mjesta, ako si malo dao "pozitivan si" malo više, dobro si prošao onda 🤣🤣🤣
Svaka cast direktorici zbog čijeg angazovanja je BH najbolja u regiji . Primjera radi, imamo manji broj stanovnika a veci broj testiranih od Hrvatske !!!! Veliki broj uzoraka je u pitanju, puno vise nego u vrijeme pandemije a dusmani jedva cekaju da nesto spocitaju najboljem menadzmentu UKCS-a ikada !!!! Puna podrska za prof.Izetbegovic i sve ljude dobre volje !!!!!
Šta je ba ljudi, šta se bunite?! Pa dobro nam ikako išta urade, kad smo im sve pustili, pa rade šta je kome volja! Sve dok se narod ne podigne na noge, radit ce nam ovo sto rade...
Vladarica zivota i sudbina - Sebija Seka Izmetbegovic
sda potjerajte sa svoga kantona,osnujte svoju stranku probudite se nije valjda da ste toliko ludi da vas i dalje trebaju samo za izbore
Profesoricu pod hitno sankcionisati, ukloniti sa svih funkcija i zbraniti bavljenje bilo kakvim poslom a da ne ukljucuje grablje i lopatu (i to nadzirati).
Moj klixe… u jednoj tehnoloski ultramodernoj skandinavskoj zemlji Danskoj se na nalaz Corone ceka najmanje 3 dana. O cemu vi diplate???
I sta ste zakljucili? Nigdje ni slova o tome sta je rezultat te navodne provjere...
Koji moroni po ovom klixu tandrcu.Pa cemu tolike lazi ljudi?Stranacki Poltroni Niksica,Sepica,NiP i slicni njima pokusavaju blatiti sda i klinicki.Svaki nalaz u 24 h.Debili tipa Havic i cengic su prototipitih kretenskih grupa.