Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nikad kulturnija djeca, a nikad gluplji i deblniji roditelji nego sad.
Podrska za nasu djecicu.
Djeca ispastaju zbog debila kojima je malo para sav svijet. Puj i onda me pitaju zasto mrzim ljude. Pa gdje necu kad su svi globalno debili
mala raja , sretna Vam nova skolska godina !
Napokon sapun u skoli! Nikada ni u jednoj skoli nije bilo sapuna, ubrusa i sl. Tuzno da pandemija mora biti okidac za osnovne higijenske uslove.
Dobro se vi zajebavate sa roditeljima.
Ne znam sto ovo rade ljudi igraju utakmice a nema navijaca, u apotekama marketima, poslovnim objektima mora se nositi maska a u restoranima i ostalim objektima ne mora, u gradskom prijevozu nosi kako ko, konobari moraju nositi maske a raja sjedi bez maski pije kafe i pusi shishe ? Gdje je tu logika ako vec ima te korone tj. Jake gripe sto uvode budale nastavu sto nije online opet ? Ccc
Roditelji da mjere ? Jedva čeka da ga ostavi da mogu surfati ? Kod mene papanka nekidan 55 godina došla na posao kaslje kiše ali neću kaže na testiranje nije to ništa kod mene i takva da mjeri djetetu temp?
Nije definirano na koji način će se realizirati online nastava i redovna nastava u isto vrijeme u učionici, a posebno u specijaliziranim ustanovama, gdje ne postoji platforma za rad sa učenicima online. Ovo je primjer jedne škole i to gdje je direktor koliko toliko normalan. Šta je sa drugim školama (72 osnovne i 20tak srednjih)
Zaboravio je napomenuti da ako 1 grupa ucenika treba ici u samoizolaciju s njima ide i uciteljica sto automatski znaci svi online. Ne moze jedna grupa u izolaciju, a druga grupa i njihova uciteljica da nastave raditi kao da se nista nije desilo.
biće sad jebeno prepisivati :)
U Njemackoj korona vec "usla" u 41 skolu. A nasi ce kao obezbijediti sigurne uslove za pocetak i odrzanje skolske godine.. JAH. Tesko vama koji dijete posaljete u skolu ;)
mODERATori su vam za khurac. Nisu naucili osnovu CSS i Jave Skriptinga...
Zamolio bih administratore Klixa, da poprave stranicni header, jer vam je zaglitchan totalno.
Zaradite novac preko mobilne aplikacije: https://r.honeygain.me/KURTOEAEAB
Svijet je jedan veliki cirkus.
djeca jedva cekaju da ne idu u skolu, ionako u skoli nista korisno ne naucis
Ekipa, istrazite novu kriptovalutu Pi, rudarenje preko smartphonea jednim klikom dnevno,BEZ ULAGANJA, izlazak u mjenjacnice je planiran za kraj godine. Vec sada neki barovi u Zagrebu su uveli placanje s Pi valutom, a coin i dalje, u ovoj ranoj fazi, mozete skinuti jednim klikom dnevno. Prikljucite se projektu i pustite vas smartphone da sam zaraduje za vas. Skinite free app preko App Storea ili linka https://minepi.com/amazingorion i ulogirajte se s imenom i prezimenom te kodom (amazingorion).