Komentari (135)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Meni je nova godina totalno izgubila čar. Ne znam jel' vama tako ?
hoće li i nova godina kasniti 15 minuta na bht
Zasto bih se osjecao bolje ako odem negdje van drzave da kao vidim nesto, kad nemam onda skromno slavim sa djevojkom, ja i ona sami i to nam je uvijek uzivanje. Pa da se nalazimo u nekoj šupi svejedno je, ovako hotel, soba, pice nista specijalno, meza i gledaj program. Ha ja, zivjeli.
Nemam dinara
U kuci kad dodjem s posla, a nemam ni za kifle a radim i sutradan tako da mi nije do slavlja
ja kontam na otvorenom dijelu uz dubiozu lagano radovati karcinom pluća pa cekati 3januara da nasa divna vlast intelektualci i akademici saopšte narodu da se sto manje izlazu izlasku iz kuće da bi se zaštitili od zagadzenja.i onda cu lagano da umirem i kontam gdje mi je pamet bila kada sam slavio novu godinu kolektivno uz dubiozu.a njima iz grupe svakom treba dati po milion sto ce pjevati u najzagadzenijim gradu u svijetu .malo je sto im je grad dao par stotina tisuća Markica
Ja u dubai, a vi kukajte mozda vam bude bolje hahahahahahah
Natjerati će nas osmorka da slavimo ove poganske praznike
Kuci uz onlyfans dame i flasu dzeka. Jadan li sam.
Vidjela zaba gdje se konji kuju, pa i ona u Dubai poletjela..
Ja jos ne znam gdje cu. Cekam da me Asim posalje. Selam.
U PM...
naravno da ćemo ići možda na maldive ili grčka ma u 3 pm...
samo treba kukati i bit ce bolje
Nema smisla slaviti kad je svaka naredna godina sve gora. Raja se istrosi za taj 31.12. i onda se ne mogu oporavit finansijki do aprila haha.
1900 maraka u dubaji mozel zamjena za golfa?