Negativa(c) dana
0
Provincija u centru Sarajeva
Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A sta je sa \"Siranom\"? Prostor koji bi se mogao pretvoriti u podzemni parking za stanovnike okolnih zgrada i za igraliste djece. Sta je s parkingom preko puta trznice? To je ruglo kakvo se rijetko srece u samom srcu glavnog grada. I nas vjecni problem - ako vec govorimo o \'nedostatcima\' glavnog grada - sta je sa prosjacenjima po Ferhadiji, i ulicnom prodajom parfema i suncanih naocala? Sarajevo izgleda kao sve samo ne kao glavni grad. Od slijetanja na aerodrom, preko voznje od aerodroma kroz ono ruglo oko Stupske Petlje, do samog ulaska u grad (nema nista ljepse nego kada vas u centar grada doceka zapaljena i srusena zgrada \'Valtera Perica\').
HEHEHEH MALO STE MI NEUPUCENI NE PARKIRAJU TU OBICNI GRADJANI NEGO MANGUPI KOJI RADE PO AMBASADAMA I DRZAVNIM INSTITUCIJAMA KOJIMA POLICE NEMOZE NISTA
ne zna papak sta je kultura niti moze imati osjecaj za grad koji nije njegov. Moze samo nastaviti skolu koju je naucio na selu.. Sarajevo je davno umrlo
@LRWTF ahahhahahha pa bas zbog takvih k\'o sto si ti i kazem, pogledaj malo dalje od Ilidze i Vogosce... zalosno je sto se zbog takvih ostatak normalnog bosanskog zivlja katkad mora posramiti kad ode negdje izvan granica ove zemlje......
Kada gospoda iz policije pocne raditi nesto na hapsenju i sprijecavanju kradje vozila, mi cemo parkirati na parking prostorima. A ovako moramo sami cuvati svoja auta jer policija ocigledno nije sposobna za to.
Veni vidi i ... SAK maj DIK tu! Osuneceni, naravno VIVA RAJVOSA! DOLE PRIMITIVCI S BRDA KOJI SU GARUSILI.
Vanga, sak maj osuneceni dik
Jeste dosadni vise sa EU i njenm standardima. Ta EU je bogata jer je kroz istoriju pljackala citav svijet, pa i nas. Ako cemo se ugledat na njih, treba da odemo, porobimo par africkih zemalja i izvrsimo par genocida, pa da poslije pricamo o civilima i barbarima.
ŠETNICA stara bosanska riječ , ti što je upotrebljavaju oni se i parkiraju....ha ha ha
e svašta , ako je vama ovo najveci problem u gradu onda ebo New York za nas ....
Mi, pošto smo većina u ovome gradu, dajemo besu da nećemo dozvoliti da nam se razne došlje ovako ponašaju. Odma će da pucamo.
GRAD??? nije sarajevo (namjerno malo slovo) ni G od grada. jedna obicna provincija ili oveca kasaba. savjet za sve vas koji cete na ovo reagovati burno: odite u glavni grad bilo koje zemlje u komsiluku, a ako ste hrabri mozete i dalje pa cete vidjeti sta bi trebao da bude grad...
Nije Sarajevo provincija zbog provincijalaca nego zbog vlasti koja ne funkcionise. Imaju zakon u svojim rukama (vidi se saobracajni znak zabrane),ali nema ju snage da ga provedu.
brko, brko ko ti ga je zakrk\'o... hahahahahaah....
nije ovo nista kako ce tek da bude kad se ustolice nove generacije seljacina
Nije šetnjica nego šetnica! Zanimljiv je i oblik porazmisliti. Opet sijate glupošću, vi nepismeni kvazinovinari!
Dolazak Džeke na Eastlands znači da će se menadžer Roberto Mancini vjerojatno riješiti nekoga od napadača. Najizglednije je da će klub napustiti Emmanuel Adebayor, a blizu odlaska je i Roque Santa Cruz.