Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kadija te tuži, kadija ti sudi...
pa ja Vam mogu nekolicinu poreznih inspektora imenovati, inspektora koji uzimaju mito da ne bi kontrolisali pojedine firme ili da kontrola prodje "uredno", iako ima i neprijavljenih radnika i neprijavljenog poreza, neurednih fiskalnih kasa itd.... Pitanje je kako suzbiti korupciju i boriti se protiv nje kad sam drzavni vrh kipi od korupcije, kao i oni koji ih predstavljaju u vidu nekih Zakonskih lica.....
Dođe mi da zaplačem kada vidim ove smorene face od silnoga rada i nespavanja od briga :-((((
Pretpostavljam da je u toj četvrtini mjera koje su realizovane izbor direktora, savjetnika, zamjenika, odabrane prostorije itd. Vjerovatno kada sve mjere sprovedu naći će se problem finansiranja i na kraju će reći:"Eto, mi smo dali sve od sebe, ali nema para".
neću ništa komentarisati...samo da se "tuspasim" :))))))))))