Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sve je tu jasno ko dan i svi mi to znamo samo se neki prave ludi.Agresija je planirana i pokrenuta iz Beograda,odbrana BIH je zbog alijine smušenosti i izjava tipa rata neće biti bila stihijska i prepuštena samoorganizovanim grupama i sve što se dešavalo od lošega je posledica samovolje pojedinaca ala caco i njemu slićni koji su bili van kontrole nažalost i nanijeli koliko koristi zaustavljanjem agresora toliko štete uništavanjem multikulturalnosti BIH.
Isa se rodi! Sretan praznik i puno zdravlja komšijama od srca. Uz iskrene želje da se konačno saberete i spustite ručnu kočnicu zbog koje propadamo kao država i kao društvo...
Sretan praznik svima koji slave! Samo bez mržnje, jer je mržnja veliko zlo!
Čekaj malo! Pravoslavna crkva napravljena u turskom vaktu, sačuvana u zadnjem ratu u dobokoj muslimanskoj teritoriji od rušenja i paljevine, te obnovljana dva puta poslije rata! Ne treba nikom ništa dalje objašnjavati ko je ko u BiH.
@AdMatricem Kako misliš u dubokoj muslimanskoj teritoriji? U Visokom je do rata živjelo više od 12 hiljada Srba, gdje su sada? I šta je sa brojnin srednjevjekovnim manastirima i crkvama koje je porušila ARBiH? Npr, manastir Vozućica, kada je počinjen i strašan zločin nad Srbima? Niste cvijeće, zar ne? O suživotu u Sarajevu govori činjenica da je logor Silos za mučenje Srba zatvoren tek tri mjeseca nakon rata, na isti dan kada i logor Aušvic!! Pametnom dosta!
@AdMatricem šta sam to rekao, pa ovoliki minusi? Jesam li nešto slagao? Uvrijedio nekoga? Ili istina toliko peče da se mora kliknut' na minus?!