Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da nema neko iz ove organizacije iz Holandije ko je u rodu sa Mirsadom KEBOM?
ispravna vijest bi glasila Bosnjaci iz Holandije nikakp bh-a gradjani Normalan Srbin nikada nece stati iza takvih budalastinja
sta bi ti da ti Bosnjaci iz tzv.rs odbrane pola tzv.federacije u ratu, i sad goloruki da idu oslobadjati tzv rs. Sta mislis da si ti veci Bosanac od onih sto su protjerani u Holandiju, nikad ni bio niti ces biti, zakljucujem po tvom komentaru...njihova braca i sestre su ginuli za RBiH, i ne kaki dok voz stoji. BRAVO Bosnjaci i Bosanci, amandman ukida BiH, drzavnu imovinu djeli entitetima, zrtva priznaje zlocinacku i genocidnu tzv.rs, dobrovoljno...!
Šta ima PATRIOTI IZ HOLANDIJE...Lijepo anex 7 pa onda serite...