Komentari (91)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svake godine isto,fondacija cure koja okuplja 15 brkatih, ćoravih, lezbača treba da opravda hiljade eura koje dobijaju svake godine od kojekakvih vladinih i nevladinih organizacija,tako što će organizovati okrugli sto,predavanje,i marširanje za 8 mart. Tipični primjer ženskih UHLJUPA koji pod krinkom "borbe za ženska prava" odlično žive a NIŠTA ne rade konkretno za dobrobit žena. Ovo je ionako plaćeni članak koji počinje sa laži da se danas okupilo "desetine" žena,a u stvarnosti ih je svega 15.
Podrška pederkama!
cemu ona zastava lgbt zastava? mislim da si fulila termin "sestro"
šatro fondacija ''cure'', a tamo sve ''muški'' :D
Uuuu, Kako Cure šamaraju Rambo plaćenike, u mozak
Ovo je sve maslo nevladinih organizacija koje se finansiraju van BiH i predstavljaju potencijalnu prijetnju moralnih vrijednostima, percepciji djece i razvoju ljudskog intelekta. Zaglupljuju svojim projektima koje ama bas niko ne kontrolise i svima im treba dat po jedan dildo poprilicno velik i nek se kod kuce pozabave sobom. Na ovako lijep dan ove rugobe duginih boja izlaze da iskvare nase zene. STOP PROPAGANDI KAO ŠTO JE OVA!
Pisam se na ovaj clanak. Hvala
Promovisaše oni LGBT ......... Sad možemo u Europu !
babadevojke
Kome? Cemu? Norveska ambasada podrzala, ajde! Pa i ovakvi razvaljeni, kakvi jesmo, nakon ratova i raznih drugih sranja koja nas prate, smo zdravi za poremecene Norvezane. Samo sto mi iz neznanja mislimo da je trave svugdje zelenija....a nije.
Norveška gej zajednica je podržala Končitu od Foče, pa sad ti vidi.
Čista laž! Žene danas ne žele ravnopravnost već nadmoć. Koje licemjerje! Kad tražite prava, tada smo jednaki; kada treba preuzeti odgovornost, tada smo mi "jači" spol.
Pravda za hidzab
👀🌈👎
Dobro tako hoćete ali što nam mozak masirate sa tim, zatvori se u sobu i dovedi kengura ako hoces ali prestanite to javno promovisati, vaša bolest me ne zanima...
Obilježiti jedan dan u godini koji predstavlja veliki praznik žena širom svijeta u BiH je velika hrabrost. Ugrožene i obespravljene žene muslimanke u Vilajetu su sramota, na očigled cijele Evrope. Diktatori novog poretka sa islamskim predzanom porobljavaju ljudska bića koja su ih rodila i odhranila. Za iskrenu borbu, za veća prava i dostojanstvo žene u društvu, najiskrenije čestitke podrške od jednog muškarca.