Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sada vide malo i englezi kako je ziviti sa njima hocemo oluju, hocemo oluju ... ole ole
Alkalaj zbog ovog samovlasca broji zadnje dane na vlasti.
Davno su stari ljudi rekli ni pas nemoze biti bezobrazan kao srbin.Po njihovoj koga god zele da uhapse Bosanca,Bosanska vlada nesmije reagovati.Mi stariji znamo da je tako bilo u vrijeme Rankovica,hapsili su i tukli koga su god htjeli.U Banjaluku dolazi Tadic da je Tihomir covjek iste sekunde bi pozvao u Sarajevo Tacija,ako je on dole presednik.Nece narod ovako dugo moci trpjeti Srbijanski bezobrazluk,sto preko Banjaluke sto direktno....
CHETNIK OSTAJE CHETNIK,to se nikad nemjenja
EVO NAJNOVIJA VIJEST PRILKOM POSJETE CERICA ZOO VRTU UPITALI SU GA NOVINARI STA MISLI O SLUCAJU GANIC I REAKCIJI BOSNJAKA EFENDIJA SE ZAMISLIO I ZAGLEDAO U KAVEZ SA MAJMUNIMA I RECE KAD POGLEDAM NJIH A POGLEDAM NAS KODA NAS JE ISTA MAJKA RODILA KO RODJENA BRACA RECE MUDRO EFENDIJA I OGULI BANANU
@kontras.......ti kontras ko da si predsjednik EU pa sve znas ko ce .....gdje ce i sta ce........a u stvari si samo jedan ojadzeni.......mentalno.......hajvan.......koga je mama odgojila tako da mrzi sve oko sebe coban..........a u stvari si samo jedan mali seljacki nacionalist .....koji dolazi na nase forume da iskali svoj sumnjacki bijes........jer je coban NESHVACEN !!!!!!!
@axa......Cuj na bosnjacki......dobro si to rekao.....nas bosanski.......dobro je da ga ti znas to je bitno.......a sto se tice cirilice onda je citav svijet sem vas i glupih rusa nepismen.........i jos su u sumskoj pokusavali pisati engleski na cirilici......koga zaboli .........za cirilicom.......cuj nepismen ko ne zna cirilicu.....hahahaha !!!!!!
Da lito znaci da ce Arnaut nazad, anije ni zagrijao stolicu. Sto se tice slike i ja se ne slazem sa njom, jer su trebali uslikati ovaj natpis sa latinicnim slovima posto su oni polupsmeni, ne citaju cirilicu, a ono na ispd na engleskom ne znaju sta znaci pa im moram to prvesti na bosnjacki; REPUBLIKA SRBIJA MINISTARSTVO SPOLJNIH POSLOVA
JA SAM SMRAD I VOLIM SAKOG MULIMANA ZATO STO J TO NAJBOLJA SIMBIOZA NAJJACI SMO KAD SMRDIMO ZAJEDNO NA LOJ OVCETINU ZEJTIN PA JOS MUSLIMANSKI PO KURANU HALAL PRIRODNI SMRAD PATO JE UBI BOZE KOMARCI PDAJU U KRUGU 10 METARA ODNAS A TEK ZUTO ISPOD NOKTIJ AA TO JE NASA ZAJEDNICKA SPECIJALITET COPAMO TAK PITE I SMRDIMO DVOSTRUKO ZADOVOLJSTVO ISKRENO VASA SMRAD
U B I Z A K O LJ I D A S R B I N N E P O S T O J I
Cuj cobana sumskih sto kenjaju sa nekakvim smradom........je li cobanijo.....jeli vam to najbolje sto mozete.........moron kad nema argumenata hvata se gluposti ko pijan plota......cuj smrdimo......smrdi vama mozak genocidni.......i smrdi vam bivsem predsjedniku urin iz usta !!!!!!
USTAV-1992 05.03.2010. u 18:35 SVI SMO MI CACO I ABU HAMZO!!!!!!!! OPET CEMO KLAT SRBE I NEPOSLUSNE MUSLIMANE!!!!!! CACO NA TVOM SMO PUTU NA PUTU PRAVEDNIKA ISTINA--PRAVDA---ALLAH @@@ ADMINE MODERATORE BRISI OVAJ SRAMNI KOMENTAR!NIJE MOJ! UNAPRIJED HVALA!
PA OVO JE PRAVI KINDNAPIING JEDNOG OD NAJVECIH INTELEKTUALACA SVIJETA! PA DAL SU SVJESNI ENGLEZI I SRBIJA STA RADE, PA NJIH TREBA TUZIT ZA TERORIZAM I KINDNAPING! PA STO SE NE ISTJERAJU ENGLESKI I SRBIJANSKI AMBASADORI! PA STA RADI AMBASADOR BOSNE I HERCEGOVINE U LONDONU? AMBASADORKU TREBA SMJENIT JER NIJE KOMPETANTNA A MOZDA I RADI ZA SRBIJU! SVE TO NISU CISTA POSLA!
insallah cuo sam i ja da na romaniji ucite da turska nije u evropi.
USKORO CES DOCEKATI I TU OLUJU, A I VREME JE ZA RAZLAZ IDITE U TURSKU KAD VAM SE NESVIDJA U EVROPI