Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
SVI NA PROTESTE !! Sto vece proteste organizovati za vikend do kad ce nas ubijati na ulicama? Do kad ce tuzilastvo cuvati kriminalce za koje svi znaju a policija ih ne hapsi?
Sace nekome oteti telefon ispred BBI hahahaha
Pa sto se onda ljutite kad vam Milanovic kaze da ste propala drzava smeta vam istina!
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
To je Sarajevo. Da je dosao Dragojevic ili Stanivukovic, trcali bi jedni preko drugih da se uslikajusa njima i da im dadnu podrsku. Gdje su Dino, Cudicka, Kojovic? Fortu i ne ocekujemo, jer poznat je njegov stav: sta ima jedna seljacka i malogradjanska porodica iz Kaknja da trazi u Sarajevu?! Sarajevo je otvoreno samo za urbane papke, po mogucnosti da pripadnike Trojke.
Pa zar ne znas da su odgovorni doktori za smrt malene upravo iz tog drustva,dino,sabina,kojic?
Senade jel te stid tvoje profesije?Zar ova malena ne zasluzuje istu paznju kao i mala Nadin?Toliko o tvojoj profesionalnosti,sve kupljeni stranacki igraci!
doktore neke objesiti
Forto i Vranić sve zataškavaju. Imaju dovoljno prodanih duša na pozicijama.
I trojka radi po sablonu SDA. Stite svoje ubice. Toliko vremena je proslo a da iz tuzilastva nema nikakve informacije. Gospodo sudije i tuzioci ovakvi slucajevi vam trebaju biti prioritet, al kao i kod slucaja Memic, politika je uradila svoje. Doktorima koji su operisali malenu, ne bi dao vise cobani da budu. Oduzeti licence momentalno.
Da je kriv doktor bl8zak SDA Face tv bi išla uživo, naslovice svih novina.... kako su krivci iz Trojke, ništa. Medijski bojkot. Licemjerno do bola.
prestanite protestovati radnim danom u radno vrijeme u centru grada
Jesmo jadni i bijedni. Tuzilastvo korumpirano, ubijaju nas gdje stignu, krimosi par godina u zatvoru a onda se sepure po gradu i postaju opet po gradu, drzava tone, politicari hapaju niko da nas povede naprijed u prosperitet da zivimo normalno. Daj nam boze snage da ovu nepravdu izdrzimo!
Pa sto se onda ljutite kad vam Milanovic kaze da ste propala drzava smeta vam istina!
Nazalost ali realnost. Protesti,ustanci i slicno su davna proslost. Danas to ne postoji,ne postoji suosjecanje,svako se bori za sebe i ide u kraj da nebi on najebao sutra. Danas sve dahije,hadzije,mange a sve kukavica do kukavice. Sve otislo u 3 lijepe. Svako vam dobro Bosno i Hercegovino.
gledajući ovaj tužan događaj koji je košta dijete života a roditelje neizmjerne tuge i boli, molim sve roditelje sadašnje i buduće, vodite računa šta radite sa svojom djecom. neka je klempavo, žuto, crno, takve nas je dragi bog stvorio. ne ganjaj modu, internet, tik tok, instagram.
Kakva je logika organizovati protest petkom i to još u toku radnog vremena. Podržavam svaki vid otpora ubicama i lopovima ali je očekivano da ce odaziv biti jako loš.