Komentari (203)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema ovdje hajra. Cim oni nisu u stanju raspisati kako treba pravila za subvencije sta ces drugo. Osobe koje imaju stanove u Turskoj dobijaju pare za subvencije.
Ja ovdje vidim samo stare...
Novac nikomu ne treba davati,nego mlade povoljno kreditirati da dođu do stana.
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Meni treba 10000 KM da renoviram sprat kod roditelja a niko mi ne daje ni marku. Zasto samo bogati dobiju taj podsticaj?
Pa zato sto je poenta da kupis nekretninu, a ti je vec imas.
Pa kad kupis sebi dobit ces, ovi ljudi nisu imali ni sprat sa renoviraju
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Evo sta je NS pisala 2020: https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0GY3ytEzwxHE3tfPfU1na6SAQLLDwaYsjQs4LwAyEcHSQmWN75QL3PLcfeHRBwHNtl&id=493542940657979&mibextid=9R9pXO
ŠUBI DUBI DA..... Jaka lova U PM !
kakva bagra
Neka kažu gdje su ostavili novac, pa im mogu dati, svi bi nešto od poreskog platiše!
A šta je sa mladima na drugim kantonima? Zašto su oni koji ne žive u KS manje vrijedni?! Mladi u KS protestuju jer im i ovo malo a drugi ne dobijaju ništa, divno. Zašto se bar ne radi na tome da se smanje cijene nekretnina? Kvadraturno premali stanovi dosežu previsoke cijene, posebno ako nisu novogradnja zahtijevaju kompletnu renovaciju. Kakva to omladina ima 100 000 KM za stan i renoviranje molim vas?
Imam dobru ideju. Besplatne stanove dijeliti na selu.
ma kakve subvencije nek vam poklone po stan renoviraju i daju jos po 5 milja za stres dok cekate kraj radova...
Ja sam bio pod kirijom 15 godina niko mi feninga nije poklonuo. A ti sa slika većina voze i sada auto pet puta skuplje nego ja i sad mu treba dati pare od mene i drugih da bi beg imao odma nov stan. Jarane trudi se snalazi ko i ja svako drugi koji je krvavo platio svoju nekretninu.
Po pravopisu se vidi da nisi bas neki ucenik bio, niti zavrsio neki fakultet. Nije slucajnost sto drugi voze pet puta skuplja auta od tebe! I mi smo krvavo platili svoju nekretninu, i prijavili se posteno na konkurs.
Šta je? Nema više certifikata? Ha...? Treba prava lova? Gdje vam je dedovina? Babovina? Prošla kroz guzicu?
Ovi protestuju što im je neki lopov iz vlasti odlučio dati po 5 tisuća mog krvavo stečenog novca koji sam dao državi kao porez da bi neko dao ovim ljenčinama. Ja kao maloljetni borac 2000. nisam mogao dobiti 100 KM stipendije na faksu iako sam bio odličan student. Bogom se kunem kad tad će neko odgovori za dijeljenje i mog novca tim poguzijama.
gledaj ovih sto se svaki dan provode po igmanu i bjelasnici malo im 5000 hiljada hocete li mozda stan guzovace kao i sve
Nigdje u svijetu ne postoji da se daje nekome novac džaba i to novac poreskih obveznika. Ovo je najveći kriminal, i kad tad treba odgovarati svak ko je upleten oko krađe novca poreskih obveznika. Neka im se omoguće krediti kao i meni i bilo kome.
Ma sta ba seres ti i tebi slicni vise? Ko da ste jedini porezni obveznici? Ko da ste jedini koji dajete porez, eto mi ne dajemo. Nama sve na poklon. Krvavo je svako svoj stan zaradio pored svih problema i rasta cijena i naravno da cemo se boriti za podsticaj. To sto tebe neko zavlaci ti niko od ove omladine kriv. To sto si nesretan sa samim sobom i svojim zivotom ti niko od ove omladine nije kriv. Sjedi gdje si i zadrzi svoje gluposti za sebe
Najpametnija odluka vlade KS bi bila poništiti ovaj konkurs, i nikada ga više ne raspisati. Dakle oni dobiju po 4800 KM od para svih poreskih obveznika, i onda imaju obraza organizovati proteste da im je malo i da bi još. Ne morate uzeti ni to, nitko vas ne tjera.
samo da je guzovace a sve uhljebi
nek mi crkne krava al nek komšiji crknu dvije
nisam dobio ni marke sve sam morao fizickim radom zaraditi