Komentari (1291)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Demokratija nije ni velicanje usranih zlocinaca i pelenasa, a ovo je bila ocigledna osveta za 4 godine provokacija
Trebalo je "radnici naprijed a studenTi odpozadi"
Tako što su kaznili SDA što veliča zločince?
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
Vjerujem da Komsic privatno nije los covjek, ali posluzio je kao marioneta kojom je brutalno izigran duh BiH nametanjem volje brojnijeg naroda onom malobrojnijem. Nadam se da taj besramni akt jednog dijela Bosnjaka nece prouzrociti krizu koja bi sve gurnula u ambis beznadja. Nadam se da ce prevladati zdrav razum i da ce federalni partneri uvidjeti da su promjene nuzne kako ove tenzije vise ne bi trovale nasu zemlju i udaljile nas od EU/ NATO-a. U medjuvremenu, 100% NOT MY PRESIDENT!!!
Mrs mater vam fasisticke. Po Vase, ostali narodi ne bi nikako onda smjeli glasati. To je fasizam. Nece vam proci. Jos nosa te zastave zlocinacke paradrzave Herceg Bosne. Samo da znas, sve zemlje zapada su pozdravile gubitak Covica jer je nacionalista, i po Ustavu ja smijem glasati za Hrvata. Mrs sad.
@VrabacAlija Nije bitan ni Covic, ni HDZ u cijeloj prici. Bitan je princip. Pogazeno je ustavno pravo Hrvata da sami izaberu svog predstavnika iz FBiH. Srbi I ostali iz FBiH naravno mogu glasovati za kandidata kojeg zele, ali njih nema vise od 3% prema popisu iz 2013. Dakle, desilo se pravno nasilje jednog dijela Bosnjaka nad Hrvatima i to je porazno po nase odnose, ali se ipak nadam da ce zdrav razum prevladati i da nece doci do eskalacije nestabilnosti zbog ovog nemilog dogadjaja.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Sto na engleskom hahaha Jel to nemate svoj jezik
Zasto vam smeta Komsic? Da li zato sto ne mrzi Bosnjake,sto ne dijeli ljude po imenu, sto se ne uvlaci Laktasenku negdje, ma sram vas bilo!
ovo ko kad bi svi glasovi bijelaca koji su glasali za crnog oredsjednika u usa bili proglaseni nevazecim. to je bh logika. idiotizam.
Zeljko je izdao naredjenje!!!! Sad ce se Radobolja morati vratiti u svoje prirodno korito!
Pljunite mu pod prozor!!!!
jebite se svi, nije ni moj Covic bio pa sam ga trpio godinama
Pa normalno nije niciji predsjenik izabran od strane drugih samo da covic ne bude u predsjednistvu . Tako da ga niti itko voli ,niti postuje covjek bez razloga na mjestu predsjednika. Jadna nasa zemlja ko moze biti predsjednik .
jeste, jeste, Komšić je vaš član predsjedništva
poturice lezi dole vi ste zadnji škart ,pogledaj vam samo faca garibnih ruzniji ste od Engleza misevi mali
al se bojimo muđosa u pm
sutra ce da kazu da je njofra bio previse mator i da je plus zaboravio cvike kad je potpisivao dejton i da ih samim tim ne treba drzati za ono sto su sami dogovorili
Svi koji misle da izbor sedje komšića može išta pozitivnog donijeti BiH grdno se varaju i neka pročitaju ustav BiH. Tako lijepo piše da bi predsjednik iz reda hrvatskog naroda povlačio i donosio bilo kakve odluke mora odgovarati hrvatskim zastupnicima u domu naroda koji su sada rednom iz HDZ. To je moglo nekako funkcionirati dok je platforma bila na vlasti.. ali sad bojim se teško...
dakle pola milje maraka za 4 godine mandata nizašto, odnosno za lajanje na "pelješački" most i jeftiniji populizam..divno
Duh ustava? Jel me jebes xD
Ово хоће бошњ да раде и Србима. ишљамска зајебница окупља мошње да подривају демократију. Хоџе говоре за кога да се гласа. Ето зашто је суживот у БиХ немогућ. Мада ми је мило да мошње гузе крватине. Клали сте Србе заједно, убијали хришћане са муслиманима. Карма је то.
Đaba vam UZP -ovce. Sarajevo je glavni grad i biće bar još 1000 godina. Svijeće pred sada bivšim predstojnišvtom Čovića, znače da je UZP pokojni. Želimo da se što prije otvore pregovaračka poglavlja 23 i 24 pa i da taj posao zvršimo u ove dvije godine! A to što se šetate i treba - dobro je za zdravlje, naročito ono psihičko!