Komentari (83)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
STOP! GOVOR MRŽNJE! Molimo vas da održavate pristojan nivo konverzacije, bez vulgarnosti, seksizma, huškanja, diskriminacije, prijetnji i govora mržnje. U protivnom će vaši komentari biti obrisani. http://zalbe.vzs.ba/
Bitno da je FUP pripremio kornjače da premlate goloruk narod.
Tražimo hampšenje Seja Ramića jer loži narod,širi ksenofobiju i izvrgava ruglu Bihać ,USK i BiH.
Ovi sto misle da protesti nisu opravdani, trenutna populacija u Bihacu je 50% migranti, 50% Biscani. U roku mjesec dana bice vise migranata nego Biscana. ovo govorim za grad, ne za opstine. Sarajlije su pametne, uvele talgo voz i centrotrans voznje. Rjesavaju svoj problem tako sto ga salju u Bihac. A pare koje su dobili za njih su zadrzali.
@n0vibosman345 kakve crne ljubomore. Sto zaradjujete na tudjoj nesreci i kradete novce namjenjene toj sirotinji? Na to biti ljubomoran? Ja obavezno kad kazem da sam iz bosne napomenem da nisam iz sarajeva i da smo mi ovamo zapad za vas. Po mentalitetu blizi Evropi, dok ste vi tamo blizi Srbima.
Ovi bi se odlicno uklopili u Orbanovu politiku zamisli ti koliki su to fasisti kad ih ni kisa ni zima ne mogu omest u njihovoj desnicarskoj paradi, bihac me odavno razocaro...
Fasisti su sarajlije koji su zadrzali pare koje su dobili za migrante a uveli talgo voz i centrotrans da ih vozi iz sarajeva do bihaca.
@n0vibosman345 Hoćemo jarane..... Kad god nas ljubite u zicugu mi se sagnemo.....
Kad Bakir naredi iz centrale da se ne smije na prosvjed , ne pojavi se ni 50 ljudi
Dali ste zajedno s Sarajlijama najviše glasova Komšiću. E pa pogodite nešta - Komšić je liberal, a oni podržavaju ''refugees welcome'' politiku! SDA se NE zanima za Krajinu, Dodiku se živo yebe za vas, a Komšić će vam ih samo još više donijeti jer on te ''jadne izbjeglice'' podržava. Što siješ, to ćeš i žeti!
Komsic ce to sredit mos mislit ha ha
Ali tamo zivi puno vise ljudi izadite svi to je kriminal sto radi EVROPSKA UNIJA OD BOSNE I HERCEGOVINE a politicari u bosni su korumpirani pokusni kunici koji samo igraju igru po direktivi.
jutros sam razmisljao zasto bosnajci tako slijepo glasaju za sda i porodicu izedbegovic....nije mi padala na pamet ni jedna pozetivna stvar da su uradili za bosnjake a nanjeli su im nesrece i zla za tri zivota....onda mi je na pamet pala ljubav...to jedino moze biti ljubav...i to ona prava slijepa ljubav...extremna....covjek pa tako ni narodi ne mogu odredjivati u koga ce se zaljubiti...to se ili desi ili ne...a ako se desi ljubav onda si spreman da trpis najgore stvari.....
Glasali su bosnjaci i za Komsica,koji nista kavalitetno nece donjet niti jednom narodu u BiH
Još im migranata dajte, pa nek i za 4 godine još više glasaju za Komšića mamu im namazanu. Ovo su i zaslužili, dajte neku peticiju da potpišemo da su građani Bihaća nerazumni i da je migrantima najbolje tamo
Ovo je tek pocetak. Koja budala salje migrante u Bihac kad se zna da je granica zatvorena. Neko iz Sarajeva. Tamo se treba prosvjedovati u ponedjeljak a ne u Bihacu.
Svaka čast Bišćani, ovdje se nešto može postići jedino kad se napravi frka.
Biscani su stavljeni pred svrsen cin,i prisiljeni da se brane
a psovali ste i proklinjali madjarsku novinarku kad je saplela migranta, ha!