Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kakve poticaje...lijan nema kad glave dignut...eno ga pise himnu zmajevima za brazil :)
Treba li napominjati da prema zvanicnim statistikama stanovnik BiH u prosjeku godisnje kupi samo 10 kg hljeba na koji je plaćen PDV. Ispada da vise popijemo piva nego sto kupimo hljeba ... i opet politicari krivi sto svak radi na crno i vara drzavu
Neka jedu fiskalne račune, mi našu pšenicu po toj cijeni nećemo prodati ! Nije ni čudo što nemaju hljeba da jedu hahaha
Ovaj se Ajanović ugledao na stranačkog šefa Jerku Ivankovića Lijanovića, kako ovaj provodi politiku na federalnoj razini tako i ovaj na kantonalnoj, samo jadni premijeri, vatrogasci i na jednom i na drugom nivou!
Kad ne bude Lijanovica u vlasti,poljoprivreda ce cvijetati sve do tada ocekujmo samo jos masovnije proteste..
svako treba da trazi svoje pravo, ali i ova vlada nmz preko noci da uredi sve i da ispravi krive drine koje je prethodna vlast ne samo iskrivila nego i produbila, a ta ista "prethodna vlast" im je i u mandatu kada je pocelo sve da se rjesava napravila razdor te opstruirala rad vlade na par mjeseci i time jos jednom doprinijela gusenju i poljoprivrede u ovom kantonu, naravno radi se o SDA-ovcima koji gdje god nemogu po svome pokusavaju na sve nacine da obezvrijede rad drugih pa i ove vlada koja je muku mucila dok je pravila budzet od nicega da bi isplatila upravo ovo sto sada ljudi zahtjevaju, ali ne sumnjam da ce i za ovu priliku pronaci rijesenje
A to je kao trebala biti stranka radom za boljitak...sad je samo stranka neradom za boljitak!!!
Da je Lijanovic raspodjelio pare kako treba, a ne samo svojim prijateljima i porodici bilo bi i poticaja za poljoprivrednike TK.
Sta ocekivati od Lijanovica...lopina nevidjenih
Naravno Lijanovic zaboravio na kantone raspodijeliti sredstva za poticaje.... Nigdje nista bez Lijana ne moze proci :D
koja - koje stranke drže vlast u ovom kantonu ? Je li možda ona stranka koja se bori za čovjeka?Ma ne .! Oni 20 godina drže vlast u ovom kantonu i ljudima je super.
Ma uvijek je bilo po bijedi i postenima, a zato oni daju poticaje svojim ljudima koji uopste nemaju veze sa poljoprivredom, oni mogu dobiti i poticaje i bespovratne kredite, Joooj sve treba blokirat rat zapoceti...
Pa zasto svi odvojeno protestuju :S Radnici Dite, Aide, Studenti itd. pridriuzite se sada i svi zajedno da istjeramo bagru.
Jadni ljudi...