Komentari (164)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vi pokrivene zene trebale ste savjetovati Jasmina da nije po Islamu da svaki dan vrijeđa druge ljude, naziva ih pogrdnim imenima. Lijepo ponasanje je nesto najbitnije u nasoj vjeri.
Opet ista fora, kao i za Osmicu. Pa recite da nije povezan sa SDA.
jao finog teksta juče u Nezavisnim o ovome, ako je pola tačno od napisanog, min. 20 doživotnih 😭
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Ja bi ovog zatvorio jer je glup, a ne zbog njegovih pisanja i objava. Zivis, i radis pretpostavljam, u Luxemburgu gdje je BDP 115.000 USD po glavi, a bavis se problemima zemlje iz koje si pobjegao jer su je upravo ti i takvi politicari koje branis i za koje se zalazes, doveli na prosjacki stap... aferim
Ja bas kontam ko je i zbog cega ga je pustilo kad ugleda ove demonstracije.ma bolje pustit nego belaj da bude!
Zamisli osobe koje izgledaju koda zive u Teheranu I u sustini bi najvise voljeli i takvog vodzu protestvuju za pravo slobode govora ( govora mrznje tacnije)… onaj Dodik ponekad malo vise sere al mu nije svaka bez veze. Da dodze fo podijele BIH ko bi zivio sa ovom Bagrom. Zato triput razmislite da zaokruzite SDA I Komsica.
Podrska teroristi ccc fuj sve vas treba pohapsiti botovi teroristi
Treba govna odmah u zatvor,ovdje vas ima mnogo koji sa njim celiju treba da dijele
Trebate li zajam? nudimo sve vrste kredita uz kamatu od 3%. Ako ste zainteresirani, kontaktirajte nas danas putem e -pošte za više informacija. WHATSAPP +1 (812) 266-9901
Jakih protesta
SDA vehabije from Lijevča, treba to malo pretrest, leglo extrema
Je li i on bio na svadbi? Izvjestavao je nesto o tome kako lazu mediji da je bilo alkohola pa mi nije jasno je li konobarisao pa zna, ili je bio u svatovima?
Gluho bilo, nismo svi Jasmin. Niti klevecemo, niti urote sklapamo sa politikom. Jos manje imamo veze sa teroristickim organizacijama. A vi koji ste kao Jasmin, izvolite u cuzu skupa s njim
one way ticket to Kabul please...
Kažu da Jasmin samo u zatvoru ponavlja.. Asime spasi me! Dragi moji Bake i Seka vi znate šta me u zatvoru čeka! i Vadite me odmah jer neću da me poslije zeza raja tako vam Ćamilovog kupleraja!
Kako ima ovi koji brane ISLAMSKE TERORISTE.......Zato BEJHA neće NIKAD U EU....
Cuj svi smo mi Jasmin,nedo bog nikome😅
ha,ha,ha, Hapsi govna da mi je rod rođeni!!!!
Rodjen i zivi u divnoj zemlji a tako zatupljen i glup...