Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stoko, hoćel\' ta demokratija !? AHAHAHAHAAHAHHH
HAJMO RUSIT SDP, JEST DA SU NAM DALI HLJEB ALI HAJMO...VALJDA NAM ZLAJA NECE ZAMJERIT...
Pa čekajte, sinoć na TV-u onaj Damir Hadžić govori da je u RS katastrofalno socijalno stanje. Otkud sad ovo? Otkud protesti pred vladom Federacije? Meni ništa nije jasno. Zar SDP hoće slagati?
E, da hoće blokirati prelaze prema RS i nikada in ne odblokirati...
Ja sinoc gledo na FTV da se RS raspada. Sad mi nije jasno sta je ovo u nasoj Federaciji? Zar nismo Zapadna Njemacka?
toooo Raspada se genocidna tvorevina zvana RS znao sam da ce ih traktorista Dodik unistiti
budite bez brige lijanovic ce rijesiti sve vase probleme i zastiti domacu proizvodnju na nacin da se samo od njega mogu kupovati suhomesnati proizvodi :)
A da li su blokirali prelaze prema Srpskoj
trebali su i davno
Otkud protesti, zar ne cvjeta sve od kako je Zlatko došao na vlast, a Lijan za ministra poljoprivrede?
ma de vi blokirajte ceste , pa će se ljudi peći u autima dok vi protestvujete, specijalne jedinice poslatii na granične prelaze pa nek stisnu , ovde kome se god digne k.. može zaustaviti promet ,
good luck with that!
Pa sta je sad ovo, RS se raspada a kod vas protesti.
Govori vam vas Lijanovic: -Od one milijarde za poljoprivredu mozete dobiti samo nase salame Lijanovic po povoljnoj cijeni
Hajmo ih rušit!