Komentari (211)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prema Fadilovoj racunici vozila vlade predju godisnje 42000 kilometara.Obzirom da velicinu Bosne i cinjenicu da na vecini sluzbenih puteva van drzave idu avionima, javlja se sumnja...Da Fadil ne taksira u slobodno vrijeme?
a šta je s nama koji smo bili u ratu a nemamo ni to malo penzije ??????
Ako si ratovao nadajuci se nagradi na Ahiretu, pa to ti niko ne moze oduzeti...a ako si za dunjaluk, pa dunjaluk je samo prolazna stanica... I u skolu ides, ne da bi uzivao i bio rahat dok skola traje, nego da kasnije uzivas plodove truda i rada....Ko ocekuje nagradu i zahvalnost od ljudi, a ne od Gospodara ljudi, dugo ce cekati....
Ljudi,insani...šta je s vama?Kakvi protesti i kakvi bivši borci?Penzije,zašto? Zato što ste branili sebe,svoju porodicu,gradove i zemlju?Boračke penzije su Titova izmišljotina! Penzije trebaju imati samo borci sa invalidetom koji žive u BiH i nezaposleni borci.!
Kao i uvijek, prvim redovima Unsko-sanski kanton i zastava Petog korpusa
cutava 4h su protestovali a svi nezaposleni po 15 godina...pa sta hocete sa neba?
Bosna nije prosirivila svoje granice ni prema Cacku ni prema Sibeniku.Bosanci nikad u istoriji nikad nisu nikoga napadali nikad etnicki cistili nikad genocidisali.Najcistiji narod na zemaljjskoj kugli . cist obraz.Nismo imali logore nismo rusili crkve.Svirali Mozarta u Vijecnici koju su zapalli varavri. Cijeli svijet stoji nijemo pred Bosancima i ne vjeruje da postoji tako cestit human hrabar i plemenit narod.U Tuzli smo usred rata obnovili pravoslavnu crkvu koju je ostetila srpska granata
Dobro si poceo dok nisi doso do tuzlaka...Kod vas samo jos noge iz srpske straznjice vire...jestel obrisali sve table sa prekrizenom cirilicom...Siguran sam da srbi vise cijene borca mudzahida nego beskicmenjake tuzlake....
Smrt borcima zivjela vlada i nova auta !
http://forum.klix.ba/zlatko-lagumdzija-te-tuzi-zivko-budimir-ti-sudi-t110553.html
pa i nema se novca. sve je posudba od mmfa
od vasih invalidnina
vi ste se borili da ova stoka ima a i ovi sto komentarisu nisu vidjeli rata ocima a pisaraju...stoko glupa
imaju za aute izginuli dabogda u njma...djecu bim jbbb
vi ste im dali glas na izborima ili bolje receno kupili su vas za kg secera i vrecu brasna
Za borce ratni staz trebalo je da uplati poslodavac tj. Armija BiH ciji je vlasnik drzava BiH na nacin kako su uvezivali staz onim koji su imali radne obaveze. Ja sam cak voljan sam sebi da uplatim po onoj cijeni kako su to uplacivali za uvezivanje radnog staza posle rata (priblizno 5KM mjesec). Ovako ko fol imas dupli staz, ali ga u sustini nemas, borcima dali duplo nista.
Koristim priliku i za moju nenu molim sve ljude dobre volje sirom dunjaluka ako neko ima plehanih viklera da joj posalje. Selam svim ljudima dobre volje a ne onima sto stoje iza agresije i genocida onomadne. Cim otopli mi cemo bogme i ove godine na mars mira i malo pretresati satore, pa nam zato trebaju plehani vikleri da nena fino izgleda. Mozda cemo sa satorima ispred skupstine pa da je lagano i dostojanstveno demoliramo :)
Pa ima od vas penzionera,ratni penzija itd...obrcu pare dok jadan narod nema ni za jest a kamol kupit lijekove itd koji kostaju i to dobro,,,,politicka govna i smradovi !!