Komentari (630)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto Vikicu ne dodjoste.
sremskifront, miraaaaaaan, znam da je tesko u ovim vremenima. EU stisnula malo palicu pa naredila da se radi, idu i Dodik i Covic polako. Samo miran budi i spremi se za rad, a ne lezanje i uzimanje love. Samo miraaaaaan
Nije Musliman
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
Gledam slike tkz. podrske Osmici i Mostara, sa Musale. Rodjen sam u mostaru prije 70 i nesto godina i zamislite da nijednu face ne mogu prepoznati a poznavao sam bar 50% stanovnika na obe strane. Odakle su ovi sljegli ne znam samo znam da nijedan nije iz Mostara.
Svaki covjek sa dva grama mozga ce shvatiti da ovo sto se radi zadnjih par dana je u funkciji pritiska na SDA da pristane na izmjene Izbornog zakona. Blokada nasih proizvoda na granici sa Hrvatskom, zatim hapsenje Osmana Mehmedagica, i niz drugih aktivnosti, koje koincidiraju sa pregovorima o Izmjeni Izbornog zakona. Izdajnici poput Scepana, Dine Konakovica... ovo izgleda podrzavaju, misleci da ce tako doci na vlast. Ali varaju se. Narod je vidio za koga oni rade.
IZDAJNIK DINO KONAKOVIC I SCEPAN RADOJICA IMAJU DOGOVOR SA ONIM KAMENJARSKIM SRBINOM DRAGANOM COVICEM, DA POKUSAJU NAPRAVITI VLADU FEDERACIJE BEZ SDA NA SLJEDECIM IZBORIMA. IZDAJNICI DINO I SCEPAN CE BEZ PROBLEMA DATI KAMENJARSKIM SRBIMA IZMJENU IZBORNOG ZAKONA, TO JEST TRECI ENTITET.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Imal bakira,dzaferovica i pjane komsica na skupu
Pobogu čovjek je hrvat. Eno svi sad dilaju diplomu gdje crno-na-bijelo piše kako se izjasnio kao hrvat??? Protesti trebaju biti na zapadnoj strani jer je ovo baš ugrožavanje. Ne znam kako bih drugačije opisao taj napad srba valjda na hrvate valjda a opet vidim bošnjaci protestuju. Ovo je kao u onoj ///lud zbunjenog...samo tko je tu lud???
skup beskicmenih oportunista SDA, javno okupljabje kvartal 3
Salko Zildžić na skupu izjavio: Ja sam se danas okupio u svoje lično ime. Evo trudim se, ali ne mogu da odgonetnem ovu duboko misonu rečenicu. A možda je neka SDA šifra. Zbunjen sam.
kad se kriminalci zatvaraju protestujte , a kad treba podržati muriza memica sjedite kuci . I onda se pitate sto je država ovakva ... sramota
Nepismena banda s kupljenim diplomama, u ZATVOR!!!
Vidi boraca u polo majicama, skupih cuka i bijesnih auta. Vidi boraca nema jos 30g sta je ratovao u pelenama, naredio poglavar da se izadje i "protestuje". Zasto niste izasli za Vikica, za onog sa tri metra drva. Hajmo sad cim dilera uhapse svi izac i trazit da ga oslobode.
Ako se placa, doci cemo muz, svekrva, svekar, sin i ja da podrzimo proteste. Javite.
(SDA)BOTOVI !!! SE OKUPILI !!!
eto koliko će SDA imati glasova na izborima 2022. prebrojte koliko ih ima na protestu
najljepša osobina čovjeka je osjećaj stida još ako si bot i nepismen, ne misliš svojom nego baketovom glavom...e onda dođeš na skup podrške osmanagiću.
Dobili kilu šećera i smoki
Sto ne dodjoste na proteste za Dzenana Memica...bitniji dzep i fotelja od zivota haa ?!
A kad uhapse Borca za 2 metra drva svi sute nema Protesta eeee moj Bosnjo
SAMO SDAovci NA SKUPU. KO CE VAM SAD CUVAT DUPE. ODE VAM MATICA I VI CETE BRZO INSALAH.