Komentari (261)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Najjači je ovaj "STOP RUSKOJ ČIZMI" Pogrešni protesti rođače hahaha
Budalacina Sejfudin Tokic!! Ko drugi??? Bruka!!
Ofuco se Sejfudin ko kuja. Super mu stoji.
Bošnjaci dajte glas Sejfudinu Tokiću i ove polupismene spodobe sa slika ce biti vaši budući ministri i načelnici..!!
hahaha skupio iz ispred zgrade zajedno za cvaju
Ne zna se ko je smješniji, ovaj S.Tokić ili njegovi istomišljenici (čitaj slijepi sljedbenici). Čovjek ima velika usta, a iz njih smrdi.. (stara kineska poslovica).
Evo da se ne svadjate vi i kolinda: https://vignette.wikia.nocookie.net/cybernations/images/8/8d/Evropa_900.jpg/revision/latest/scale-to-width-down/750?cb=20061118104330
Bezveznjakovići.
MRZIM čovića!!!!!!!!!!
ko su ovi jahaci apokalipse
Nijedan lik iz pollitike nije imao veću metamorfozu kao Sejfudin Tokić. Ovo je da ne povjeruješ kako se od ljevičara, doduše i kockara postaje nacionalista. AFERIM SEJFUDINE.
Bolje vam je da protestujete za penzije vece i radna mjesta nego sto tu mlatite praznu pricu fujj na sta je spala ovo nasa Bih
hahahha vic nooorod protestira protiv Tudjmanizacije,a ne pada mu na pamet da protestira protiv Bakirizacije,islamizacije i stvaranja teroristickog islamskog kalifata na 23%bih.Da nije tuzno bilo bi smijesno.Divi im faca.Ovde nema nijednog Sarajlije.Sve kozojebi iz istocne bosne i sanDJaka fujjjj
Ludi Sjefo hoće šerijat u BiH. To je isto kao da se neko zalaže za vraćanje crkvenih zakona i akvizicije. Totalno ludilo.
@jonesdowe inkvizicije*
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
"zločinaĆki" hahaha....
joj faca, nepismenosti i blamaže... kuku, šta je ono?
Bosnjacki pokret, zelena podloga, mjesec i zvijezda. To je muslimanski pokret koji unazadjuje BiH u svakom pogledu. Vi jos niste svjesni koliko jada su vam nanijele osmanlije.