Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo u Hercegovini bez prekršaja .... ZATO STO IH POLICIJA NE KAZNJAVA I NE KONTROLISE.
@fbUser1567760768 Zna se vrlo dobro da policija ne radi u Hercegovini izuzev ako to HDZ ne naredi. Zato u Medjugorje ima stotine hijada posjeta, a to u Federalnim poreskim papirima nije prijavljeno, niti je porez placen.
zato što je Hercegovina država za sebe...
Nema prijava jer supermeni pred tv kamerama hodaju raskopcani i hodaju bez maski svadbe se organizuju ,a policija ništa.
Da se razumijemo. Covid19 iz grupe korona virusa u poredjenju sa influenzom je sličan samo što je panika kod covida povecanja abnormalno. Testovi koji se koriste za virus su jako labilni i nepozdani. 50 % testova su netacni i ako imate molekulu nečeg što je nepoželjno u organizmu pokazat će pozitivan rezultat. Korona nije nova bolest i život bez ove panike bi bio kao prije kad nismo brojali ko je neko umro. U momentu se ništa ne dešava. Pa vi vjerujete u sve.
U Bosni vise Kazni nego Testiranih ipak ne brini te za sve je tu Sebija Gucci.
Ne zelim masku da nosim, pisite kaznu kome hocete, ja vam to necu potpisat a ne mislim ni platit, evo vodite u zatvor, nisam maske ni dana noso a niti mislim nosit, sto se tice izolacije, u izolaciji sam citav zivot, takoder odem negdje navecer, policija nije toliko striktna i ako te uhvate.
Kad u hercegovini policija cuci u mupu ..
Tamo se samo umire što bi kažnjavali
To sto u Hercegovini nije dokumentirano ne znaci da se nije desilo. Ko ce tu koa zapisat, sve hadezeovci.
Više kažnjenih nego testiranih
ZAŠTO SE NE SKLANJAJU DJECA SA ULICA KOJA SLOBODNO ŠETAJU SA RODITELJIMA???
Mozda je policija u Hercegovini bukvalno shvatila poruku pa misle da su i oni u karantinu. U Hercegovini najvise zarazenih a niko zapisan.
Korumpiranost u Herc poprilicno veca nego gdje drugo u BiH
Tko mi je onda sinoc satrao autom macka ako nitko nije izlazio iz kuca?
@NeSeSekirati Jos gore voze bez svjetala
Niko po gradu ne nosi maske, omladina i dalje izlazi! Upravo sam vidio grupu od 8 momaka i cura koji sjede na klupama i druze se bez ikakvog prostora između njih, također niko nema masku. Definitivno gospodin Solak nije pogriješio sto je razmatrao uvođenje 15dnevnog karantina, smatram da nam to podhitno treba!!!