Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ma svako ima pravo da se zali, al ocigledno da nije uredu da se strajka zato sto ti je plata redovna, topli obrok i prevoz redovni, a nece da kazu da je osnovni razlog to sto nisu dobili regres, a nece da kazu da ga niko nije dobio (od ovih na budzetu), pa stvarno nema smisla
Naravno, lako je ovim parazitima da štrajkuju kad imaju \"živi štit\" - djecu, koja moraju nadoknađivati časove njihovog štrajka. Prosječna plata u privredi je 500 KM i princip hoćeš - nećeš, regres je misaona imenica, a njima je ovo što imaju malo. U normalnim zemljama imali bi nekih 70% plate u privredi, što je nekih 300 KM, više i ne zaslužuju.
ne bih da me raja pogresno skonta ,al evo kako ja vidim ove prosvjetare tj nastavnike...ne znam koji vrag hoce preko ljeta ne rade skoro tri mjeseca i preko zime ne rade neke otprilike dvije sedmice,a za to sve dobijaju plaću...plus sto sjede znaci ne kopaju...plus sto nastavnici nekih predmeta npr matematika , fizika , engleski daju instrukcije , a instrukcije se krecu oko 10 maraka čas tj nek svaki dan npr. 2 sata poslije posla ili vikendom odrze instrukcije eto opet jedne fine dnevnice...daj ba nemojte zezat ljudi
Pušite k.U.R.A.c prosvjetari,a i ostali budzetni korisnici.
strajk u predizborne svrhe
samo nek se ne radi, ljudi plaču za poslom a ovi malo malo pa štrajk. šta bi tek trebali uraditi ovi što nikako ne rade? Ma ne, NJIH JE STID IZACI NA ULICU.
Dan ucitelja je 05.10. a ne danas
e uposlenici vlade su se bas nasekirali zbog njihovog strajka upozorenja
gle sabana kako dolazi u skolu sa torbicom i u nike trenerci i vjerovatno ari max tenama na 6 slici
sobzirom kako su kvalitetni, i kako djecu uce i vaspitavaju ,puno im je i ovo sto imaju...skolstvo je dovedeno do najnizih mogucih grana!