Komentari (230)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cujj 100€ bokte pa u Amsterdamu i racun dobijes za 60€
@Nokian808 Pa moze ona nesto "pokupit" izmedju dva pregleda kod doktora..
eno ti na ulazu u Vogoscu baki za petobu dobijes sve hahahahah
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
Statistike kažu da čovjek u toku svog života u prosjeku spava sa 11 žena. Ja samo mogu reći da neko dobro na.ebao u moje ime.
Isti sam ti, i da imam sta hebat ne mogu.
ja sam dobar onda bio sam sa 9 do sad
DEVOJKE ZA CHAT http://www.vestiointernetupoznavanju.com/2016/01/devojke-za-chat.html
Zanimljivo, i sklapanje braka iz materijalne koristi se smatra oblikom prostitucije, možda je samo malo kulturniji način za bogaćenje. Pa danas skoro sve prostitutke.
auuu skupe
Meksikanke 30 $.
http://www.cityoflove.com/en/bosnia-herzegovina/Sarajevo/default.aspx mozda nekog usreci
100 eura auuuu!!! Pa vazda je tarifa bila burek + jogurt.
Maca Diskrecija trazi 500 evra za 2 sata http://www.kurir.rs/stars/maca-diskrecija-vise-nije-diskretna-ucesnica-parova-uhvacena-u-prostituciji-clanak-2598681
Zamisli ti, da moras da ides da radis 2 meseca teskog rada, ustajanja ujutro itd. da bi Senadi Nurkic dao svoje 2 plate za 2 sata u kojima i ona uziva??
Taxisti i Recepcije prva polazna tacka za Strance koji traze takve usluge,svaki drugi ima neku semu zna nekog ko zna i tako se to vrti,sve se to zna,i koje crno prisiljavanje nisu ovo Rumunke i Poljakinje,ovo su nase lokalne lokice.
Mlado meso
Jeftine ovdje kod mene za take se moras ispruzit 300—400 Evra.
Ovaj clanak su posetili svi kurvari sa klixa :)
ja guzio za 20km? kad su cijene otišle
Ja mogu neke stvari da razumim.ali nemogu nikad manjake razumit koji plaćaju,i po gotov maloljetnice..odmah streljati treba manjaćine te.Iskoriste nevolju i joś maloljetnice.Pfuj gadovi.
kakvih ba 100 ojra pa vlasnici onih kafica po elidzi ubise one maloljetnice fujj kako je gadno vidjeti dijete na stiklama nacickano sminkom ubi je za cedevitu ili colu
. nista novo... sa Arapima ce da cvjeta prostitucija
Ti arapi kud god odu naprave pizdariju divljaci pa hajd
Lažu,ko još u Bosni osim Arapa u đžepu nosa 100 eura a i to ako ih nije ukro od žene?Ma bjež..................