Komentari (99)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
spahić je pravi državnik.
Čitam ove komentare i plače mi se, kad vidim ljude kako se prepucavaju koliko ima srba,muslimana , hravata...... Ljudi shvatite da smo svi koji posjeduje BH pasoš 100% Bosanci i Hercegovci, dosad nisam glasao, sad hoću samo da ovima na vlasti kažem \"halo nisam ovca a ti nisi naš čoban\" 100% za Ibrahima Spahića i za BiH
ibrahim ko kulin ban bnosanski.bravo!
GLASAM ZA GDS
GDS POBJEDJUJE!
Ja glasam za GDS!
IBRAHIM ZA PREDSJEDNIKA!
GDS RULES!
IBRAHIM SPAHIC ZA PREDSJEDNIKA!
GLASAJMO ZA GDS!
No.1 IBRAHIM SPAHIC Predsjednik!
Jedina građanska stranka u ovoj državi. Svi koji imalo imamo svijesti o ovoj državi i o našim životima trebamo glasati za Ibrahima Spahića za predsjednika!
IBRO JE RONALDO U POLITICI! GLASAJTE ZA NJEGA!
Glasajte za GDS !!!
PREDSJEDNIK CJELOVITE BOSNE I HERCEGOVINE GDJE SRETNI SU SVI JESTEEE: IBRAHIIIM SPAHICC!