Komentari (114)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Da imamo poduzetničku svijest i sami stvaramo po 30.000 maraka BDP-a godišnje, trčala bi EU za nama a ne mi za njima.
SDA SNSD HDZ ne zele u EU i namjerno blokiraju jer valja onda odgovarati za kriminal kad se udje u EU
Hrvati to rade vec dugo, al ne moze narod kojeg najmanje ima vuci citavu drzavu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
BH Hrvati su već EU.... Bh muslimani nad nama vrše silu... Eto nama se onda ne žuri kad hoćete sejdu da nam poturite
Opet pominjete laznu drzavu 'kosovo'. Lazna drzava ne moze u EU jer je 5 drzava ne priznaje i neces dati saglasnost, u prvim redu Spanija, Kipar i Grcka. Lazna drzava ne moze ni u NATO iz istog razloga kao ni u UN. Lazna drzava ne moze nigde i to je jedina istina
Kakva ba EU, pa ko više vjeruje da je našim političarima u interesu ući u EU. Oni su sebi stvorili politički raj na zemlji, kradeš, ubijaš, lažeš a niko ti ništa ne može. Pa do kada više će oni nas praviti budalama na pravdi Boga. Mi kad bi ušli u EU, 90% bi ih u zatvoru završili za sedam dana. Ovo više nije ni katastrofa treba nova riječ za opis ovoga.
Jedna engleska se jedva izvukla, mi ne bi nikad. Zato hvala im što nas neće. Brod koji tone već vidno, treba izdaleka gledati samo
pa ovo sjedo lopovsko gofno nekidan reko ne eu napredku... ko koga ovdje farba
Ne stojimo u mjestu, došli smo do ideje o tri gradonačelnika, to je stara evropska praksa.
do danas u EU, ni jedne muslimanske drzvave, otvorite malo oci.....
pa ko stvori ovu bih ovakvu gdje neće ništa naprijed.svak nagoni vodu na svoj mlin.Gledaj ovog krmeta.on bi pogazio sam sebe kad nebi bilo kako on hoće.sad se promoviše eto kao on je za EU a sve laže.samo zbog Mostara.Zato nedajte Mostar jer on ima samo zle namjere.Gonite to nazad u Mamiće.
Kada SVI gradjani shvate da su im najveci neprijatelji upravo "zastitnici naciolanih interesa",citaj narodne vodje i vjerski sluzbenici...mozda se i probude iz ove dubioze i psihoze ali kako je i previse nepismenog i neobrazovanog stanovnistva ovdje,onda kod njih i prolazi ovakva retorika i pljacka...jer to su vecinom stariji ljudi koji za zivota nisu izasli iz drzave i svog sela
Godina 2036, vijest, bih, da je opstala napunila bi 20 godina od aplikacije za ulazak u eu. Da se nije raspala vjerovatmo bi cekala jos toliko.
Nije istina da stojimo u mjestu, idemo u rikverc nece evropa stoku da prima u svoje redove
Piše u statutu EU da organizaciji pristupaju samostalne države, a to BiH de facto nije. Država u kojoj je jedan austrijski konjušar nadređen Predsjedništvu, Vladi i Parlamentu ne može se zvati samostalnom.
Isto dok turski vazal vise voli okupatora od svoje drzave, i.misli drugima nametati svoje stavove, birati predstavnike nece nikada biti drzave, dok ne odbacite bolesne ideje o dominaciji drzave nema, i kapak
Protektorat ne može i sigurno ne ide u EU. Dok je SDA,remetilacki faktor,i dok je Izetbegović tu,nema pomirenja medju narodima,a bez pomirenja nema napretka. Dok MZ "upravlja" Bosnom,Bosna će tonuti.Ne zanosite se verujući onima koji sa NATO ubijali narode,rušili vlast zarad svojih interesa.
nema ulaska u EU sve dok Srbija ne udje u EU
Proslo je 5 god... proci ce jos 5,pa jos 5,pa jos 5.......
Prije ce se EU raspast' nego dok mi udjemo.