Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Doboy, i ovdje ce nakon svega biti drzava BiH. U Njemackoj i Hrvatskoj nije nakon zlocina nastao tumor zvani RS. U BiH jest ali ima i terapija.
Nije ni čudo da je BiH u svijetu poznata samo po zločinima i strahotama koji su se dogodili na ovim prostorima. I nakon 25 godina, žrtve nisu pronađene.
Kakvo Knežević gdje je to
Nema nikakve sumnje da je sudbina rs osđena na propast jer su njeni temelji na masovnim gribnicama! Prošlost se ne može promjeniti,ali srbi u rs bi trebali zbog svog interesa, da priznaju da su zloupotrebljeni od stratega velike srbije i da više ne biraju ADVOKATE GENOCIDA!!!!
Njemačka vlada se pokajala,zatražila oprost i PLATILA ratne štete za razliku og GENOCIDNOG bg,koji kukavički IZJEDNAČAVA zločine!!!
..ne SERI GENOCIDNI SMRADU,vi SMRDONJE ste ZADNJA SORTA koja ima pravo da nešto morališe!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)