Komentari (134)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dokumentarac za sve koje zanima(Enver Sehovic,Safet Zajko,Ibro Dervisevic...) https://www.youtube.com/watch?v=LRS7f2dVybo !!
Nije napustio JNA nego dezertirao,i prikljucio se teroristima...i onda smo ga skenjali zato sto je glumatarao budalu i slusao Aliju ...
I zato je zbog pogibije komandanta Šehovića deset vlaščića iz Sarajeva otišlo u vječna lovišta. Vojno sposobnih naravno.
Joysef neznam da li je to za ponos i za hvalu,ako streljas 10 nevinih Srba koji su verovali u biH,pa ostali u Sarajevu,za jednog balijetinu koji je glumijo Ramba za dobre pare naravno i za titulu koju mu je Alija obecao kao svima.I dobili su titule budaletina i idiota koji su pucali po komsijama ya radi nekakve dyamahirije...
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
gdje nestade moj komentar???? ccc pa ne možemo tako u Evropu
Kako je naša vojska herojski odbranila Žuč i oslobodila ogroman teritorij gore.A četnici granatama prekopali svaki metar gore.Ne ponovilo se više nikad, no ovaj put bi mi njih prekopavali granatama da vide malo kako je.
Kojim granatama? Prebroj svu municiju u kasarnama širom BiH, nema je dovoljno za tri dana rata. Hvala Bogu.
U kasarnama nema.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
KAKAV VIKIĆ? GDJE JE ON BIO? Ja sam bio na Žuči i dobro znam ko je branio ŽUČ i šeher! Trebaju građani Sarajeva da znaju, da u odsudnom trenutku odbrane glavnog grada a sigurno i države BIH,vikić nije bio sa svojom jedinicom a koja je svakako dala svoj doprinos da četnici ne uđu u grad!!!
Došla njegova jedinica, vidjela s čim se brani i s čim će se braniti Žuč, okrenulib se i otišli. E to je istina prava.
Balavurdijo jedna pojma nemate o onome sto pisete. Pricao vam neko pa sad vi face nekakve. Kad bi trebali naci na karti gdje je Zuc ili Debelo brdo ili lokalnom stanovnistvu pozat kao Jebena ravan na bi imali pojma.
PRIKAŽI ODGOVORE (15)
to je bio komadant, a ne ovi što izmigoljiše iz rupa i sad naki generali
jesi naporan prava fašistička gluperda
ovo naporan sam mislio na ovoga idiota istina13
PRIKAŽI ODGOVORE (1)