Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A broj kriminalaca se udvostručio.
Hapsite švercere mobitelima koji bi da prežive, a ove što zgrću milijarde gotovih budžetskih para držite na slobodi.
Nije to do Suda BiH, to je sve do Tuzilastva, oni pripremaju optuznice, dokaze itd. Sud na osnovu toga donese presudu, Tuzilastvo je fula totalna.
@Zabrinut I sudovi i tužilaštva su sredstva za političke manipulacije. Sistem spojenih posuda.
Problema u pravosudnu ima, moze bolje, ali da je bodom zakonodavna i izvrsna vlast upola dobra kao sudska, sa svim provjerama koje prolaze, kodeksom, normom itd. Vec ona govori niko nista ne radi a svi zatvori puni. Napomena da opštinske sudije i kantu tuzi ovi imaju platu od 2400 KM (dobra plata) ali vec u platu imaju pravnici u elektro privredama, telekomima i ostalim Javnim P., a pored svega politika udara po pravosudnu...
Od 13.000 presuda iz prosle godine moje su samo 2 , nije lose.
Osuđeni zbog prodaje duhana na pijaci, prolaska kroz crveno svjetlo, kršenja javnog reda i mira pišanjem u haustoru..., a glavne face i kriminalci redovno izlaze sa suda uzdignutih glava i nevini!