Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nista bolje nismo ni ocekivali od pripadnika nazovi religije kojoj u "svetoj knjizi"stoji "sveti rat protiv nevjernika".Samo mi je najapsurdnije sta pljujes po jedinoj zeni koja se spominje u Kuranu!!A to Medjugorje je jedan od hrvatskih gradova u Hercegovini,nista cudno da po njemu pljujes!!!!
Sritan blagdan Velike Gospe svim sunarodnjacima iz BiH!!!!Veliki pozdrav od Dalmatinca!!!!
koji trash photoshop uradak LOL
Ukazala se gospa u Međunožju!!!
Nista bolje i kulturnije nismo ni ocekivali od pripadnika nazovi religije kojoj u "svetoj knjizi"stoji "sveti rat protiv nevjernika".Samo mi je najapsurdnije sta pljujes po jedinoj zeni koja se spominje u Kuranu!!A to Medjugorje je jedan od hrvatskih gradova u Hercegovini,nista cudno da po njemu pljujes!!!!
@lik5 to je njegov domet. ne može više...
gospo dodji mi u san