Radojičić zaradi 3.800 KM
0
Prosječana plaća poslanika u RS-u oko 2.800 KM
Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ja bi mu dao i 38 000 KM samo neka gura kako je poceo. Sta je to naspram onoga sto su GUSLAR, djeneral KRVNIK i ini pljackasi iz Srbije (Milosevici, Seselji, Legije, Arkani-Krkani i svi vikendasi) po BiH poharali i odvukli. Dok je bilo JNA oruzja i opreme mislili su da su najjaci na kuglici Zemlji. Vidi dje zavrsise FUKARE.
Neka nasi poslanici imaju bog im dao zdravlje. oni znaju sta je najbolje za nas srbe. mi cemo prezivit nekako.
..Srpska nika bolja i jaca.. naseljnea srbi.ima koji hoce da sa mus.limanima trguju ali nece da sa njima zive ..hvala Siljadzicu i Durakovicu i njihovoj stalnoj retorci o ukudanju Srpske ..
Srpska je pred raspadom. Hi hi hi hi hi.
može li mi iko reći kolika je minimalana penzija i plata u rs i kad će biti????ha,ha,ha, pa ipak su oni bolji dio BIH ,ha,ha.ha
pa i meni auto trosi 16l na bord comp. a ustvari uzima 26 to je ta prica
može li mi iko reći kolika je minimalna penzija I plata u rs i kad će biti???????ha,ha,ha pa on su bolji dio BIH ,,,I OPET SMIJEH