Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ova uslai kanton i nikad se nije javio za riječ. Valjda ne smije od konakovica ili ima strah od javnog nastupa
Samo komuniste vratiti da ovu bagru po kratkom postupku rijesi i oduzme dugogodisnju pljacku ovog jadnog ali nazalost glupog naroda! Glupi smo ko hajvani zato nam se i desava ovo sve, rade nam sta hoce cak nas i ubijaju bez milosrdja i odgovornosti! Smrt fasizmu!!!
@potencijal Ti kao da si sa marsa pao, pa robijanje za vrijeme komunizma je kandidatima jedno veliko plus za vrijeme izbora. Narod kao narod ovo zeli.
Kakve su sve strahote ljudi gledali u ratu od detonacija po desetine raskomadanih tjela i niko ne dobi amneziju kao Alisa. Uhapsiti fuksicu i ispitati je profesionalno.
Kazem ti ja da bi kod komunista propjevala poslije dva samara, a sutradan bi svi umjesani robijali na trasama autoputa ili bi bili smaknuti s dunjaluka! Smrt fasizmu!!!
Kakav je to PRAVOSUDNI SISTEM, kada ni jedan proces nije u stanju regularno dovršiti !!! i pored velikog interesa JAVNOSTI, procesi traju u NEDOGLED( odugovlače se postupci, poništavaju se optužnice, presude...) !!! NESTRUČNOST, KORUMPIRANOST sve u svemu JAD i BJEDA PRAVOSUĐA !!!
Kad do sada niste istrazili slucaj, daj boze da ga ikada istrazite..zalosno
Sramotno je sto se ne rasvijetli slucaj ubistva Dzenana, ali je isto sramotno da nastavnik fizickog na osnovu tragedije familije Memic dobije 500 glasova i da postane premijer kantona. Sramotno je sto instrumentaliziraju tragediju za svoje stranacke guzove.
Ja nisam vidio a ne znam jeste li ikada vi vidjeli skupove Pravda za Dzenana i Pravda za Davida u Sirokom Brijegu, Grudama, Kiseljaku, Kresevu, Vitezu, Capljini, Livnu, Tomislavgradu, Ravnom, zapadnom Mostaru, Novoj Biloj, Prozoru, Posusju, Citluku? Plod ciste slucajnosti da im Milorad Dodik kao treba za nekakav Treci entitet zato se ne zamjere Dodiku, Lukacu, SNSD-u
Indikativno je primjerice da je ministar pravde BiH Josip Grubesa (HDZ) odmah insistirao na uvodjenju dozivotne robije za prvostepeno ubistvo tek onda kada je Lana Bijedic (Hrvatica katolkinja) ubijena u Capljini, dok primjerice je sutio u slucajevima Memic, Dragicevic, cak i kada je monstruozno ubijena Arnela Djogic kod Olova (Bosnjakinja po nacionalnosti). Selektivna pravda po katolickom obrascu
Ja ne znam! Ko ga je ubio?