Komentari (420)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko i cime danas zamlacuje ove nesrecne i zatucane muslimane da ovdje moze biti unitarne drzave? 20 i vise godina ovakvih odnosa medju narodima i to opet mantra o unitarnim Bosnama. Pa da si najveci debil skapiro bi neke stvari.
Mickey Ista stvar je i sa pravoslavcima, proci ce im zivot u snovima o nezavisnosti.
Mlate o unitarnoj bih vec 25 godina, ona nikad razdjenjija
DOGOVORITE SE VI SAMI SA SOBOM PRVO!!! MISLIM NA "FANTASTIC FOUR"... :P
Zar je moguce da nisu usaglaseni, kad G. Izetbegovic prije 2 sedmice u CD na Face-u kaze da je Covic uz njega i ne radi na destrukciji BiH!!! Nasa najveca steta je sto nemamo nekog jakog sposobnog lidera tipa Djukanovic u CG, koji je osamostalio CG, otkacio srbe, dosao pred vrata EU i Nato-a. G. Izetbegovic ide po arapskim zemljama i turskoj, sa njima nemamo veze, mjesto toga trebamo lobiranje na zapadu ne u turskoj..
Nije lahko Bakiru, Bosnjake vodi u potpunu izolaciju! Jebi se Bakire.
Bakire treba HDZ izbacit iz koalcije. Treba hercegovacki trgovacki lobij kulturno eliminisat iz kantona Sarajevo. Treba se okrenut snagama koje zele da vode BiH naprijed i DOSTA je vise da Bosnjaci stalno misle o drugim narodima. Treba bit hladan kao led i cinican kad su interesi zemlje u pitanju.
logicno
SDA godinama gomila probleme kako u Državi (gdje su od rata na vlasti bez prekida) tako i u stranci,gdje sve klanovske borbe prikazuju kao visok stepen domokratije u njihovim redovima.Problemi i kriminal se gomilaju,a rjesenja ni na vidiku,samo da sa sobom u provaliju ne povuku Državu i narod koji im je godinama naivno vjerovao
roknut vodje i narod ce normalno zivjeti i ako ja ne smatram da su oni vodje nego kriminalci i gadovi koji su pokrali sve i prodali i duse za novac
ja kada vidim Sarajlića Zukića i Čamparu neprave mi se Muška Djeca
Amir Zukic gumena glava prosperit SDA
ja bi volio da popisam se zukicu po glavi
jel ikada nešto uspjelo ?
jel ikada nešto uspjelo ?
Ma njima treba samo plate oduzeti za NE-rad i sve ce onda da funkcionise..
Jedini garant opstojnosti BiH je SDA. Jedina snaga koja moze odbranit BiH je SDA. Znaju to dusmani pa im zato i smetaju i SDA i Bakir Izetbegovic. Zato dusmani i prave spletke, na koje nazalost mnogi Bosnjaci nasjedaju.
sa sastanka - ovde ide sve po tabijatu. Merhametli uzimamo od naroda po tabijatu. Sabura dok se namire lideri bošnjačkog primitivizma.
Sa istočnjacima uvijek problem i mislim da svi znaju o čemu pričam jer to je nacija za sebe. Svakako reformu sprovesti i odstraniti te krezave slijanere te na taj način osnažiti i poboljšati našu SDA. Izetbegović pored briga s manjinama ima i problem od domaćih što je sramno i antibošnjački.