Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bjes investitora gradnje je nemjerljiv kad se ovako nesto otkrije
eno Bake se vec spremio kad je procitao da je pronadjeno izgubljeno blago, ali je odustao kad je vidio da se radi o stećcima.
Pronasli su prije par godina plast protkan zlatnim nitima od srednjevjekovnog kneza Mirka Radojevica....sta je s tim bilo dalje,da li je to u muzeju ili sta ????????
Morel se i to kako prodati. $$
U Visokom preko takvi već presla dva puta i pruga sta će oni visocacima pricat
nije blago, nego kamen obični
kreso je otudjio zlato i vrijednosti a ostavio par stecaka.. nece da moze tako.. treba to sad urediti i staviti pod zastitu drzave ..
Ja imsm na mom placu desetak stecaka,kao novi su😂
Čitao sam negdje prije 15-ak godina i pisao o tome na nekom forumu podatke koliko je Austria i taćno sa kojih lokacija odvukla stečaka u svrhu građevinskog materijala pa ako neko ima ili zna te podatke da se ponovo objavi. Sjećam se da se radilo o zaista velikom broju
pise li na jednom Mujo Hadžibegović?
@jogy27 hahahahhahahahahhaha
Pa ako ste znali da je postojalo nalaziste cudi me da nije neko provjerio u zadnjih 100 godina a ne smatrali smo da je nestalo...????
Bogati smo raja😂
sigurno su nekad ovdje srbi živjeli....
@lafoboy na kreševu? Hrvati katolici!
Zemljo tisućljetna na vjernost ti se kunem !
Bosna danas: Siromašna,podijeljena,opljačkana,korumpirana,raseljena,nacionalo zatucana,primitivna,odbačena,nesigurna itd...ali i dalje stoji i stojat će i opstat će u to sam duboko uvjeren..