Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovo je vrlo znacajno za srpsku historiju jer rimljani tj latini su dali ime ovom narodu od glagola SERV-irati = shljakati,riljati,robovati, sluziti. U ovoj livnici servi su radili teske poslove oko ruda,celika i sl. Napominjem da tada nije bilo ravnopravnosti i direktor svake livnice i zeljezare bio je BOSSnjak. Ovo sto su otkopali je dio kancelarije od jednog uglednog bossa..
Ma jok to je neki sehid poneo sa sobom da bi ga lakse Masovic identifiko
to su Rimljani poslije srba tamo gradili ,jer srbi su najstariji narod u svijetu jeb...te heheheheeeee da niste nasli rakije i bijelog luka ........trrrrrrrrrrrrrr
Do sada je mogao i sagraditi piramidu. Sarlatan...... A ovi ce sad prisvojiti i Rimsko carstvo i saznati da je prstolnica bila na Palama.
Ljudi u Meksiku prije godinu dana,pretpostavili da se negdje nalazi piramida, prvo pocnu kopati na jednoj strani dok se ne pokaze stepenasto slaganje blokova, a onda otkopaju cijelu piramidu za mjesec dana i to je to, a onaj de-gen Osmanagic kopa 3 godine i nista ne moze naci, ne moze zato sto je nema.
Nek onaj haj-van Osmanagic nadje bilo sta ovakvo tamo u Visokom na tzv. piramidama, nek iskopa jednu jbnu stranu piramide, pa da se vidi, nece. On kopa po malo sa svake strane da nikad ne iskopa i da se ne bi saznalo da je sve zapravo laz, a vi mu dajte pare za to, de-bi-li.