Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nasli su ih odmah isti dan samo sarajevo-x kasni dva dana sa vijestima
ko zna mozda su se drogirale sve je moguce kod ove nove raje niko nezna sta je tu tacno u toj prici sad mi mozemo nagadjati ali tacni odgovor neznamo
E sad malo pretjerujete! I ne mora sve biti u vezi sa jebacinom. Ta djeca ocigledno nisu zrela dovoljno da znaju da se ne isplati bjezati od kuce. Da su obrazovanije i vaspitanije, da imaju samopostovanje ne bi bjezale od kuce vec bi sve svoje probleme rijesile u krugu svoje porodice, civilizovano. E sad je pitanje koji su to problemi od kojih su one pokusale otici. Al ne morate ih bas blatiti i pretvarati u uspaljene... nesto. To vac nije fer. Uostalom, pustite ih, imaju one dovoljno problema.
Ma sta ima veze sto su sestre malo isle u jebacinu! Ni prve ni zadnje!!!
EJ RAJA samo da najavim ovim negativcima da svako ima prasine ispred svog praga,a hoce da pomete tudzi.............
Oce Mujo izgleda da nisu CETNICI NEGO HINJ NESTO ZASVRBILO.. DODUSE TU SU IM MOGLI I CETNICI MALKICE POMOCI.. NEK SI TI POCEO NAMAH SRATI BLECAK-BLEEEEEEEEEEEEE
Zasvrbilo djecu malo! Tako je to se djevojkama u njihovom uzrastu! A mozda je sofercina ponudio cenera ili cvanciku i koja nebi prihvatila, pare su to,.........pa makar bile i cetnicke!!!!! Zar je potrebno pojasnjavati da tamo u tim krajevima nema muskaraca posto su od 93e deficitarna roba! I sve se poklapa tako da je glupo uopste o tome polemisati!
Ma prenijelo ih ba, nidje veze opravdanje, suplja, treba ih doooooooooooobro nasamarat
Ma dajte molim vas, pa djevojcice su pobjegle od kuce pa su jadnice smisljale dva dana sta ce reci. Kako naivno. Skoro isti slucaj kao u Hrvatskoj prije nekoliko mjeseci. Najgluplje bi bilo sad u ovo petljati nacionalizam. Teba ovo ispitati dobro pa centar za socijalni rad nek radi posao.
KO zna sta je tu bilo.. Citava prica smrdi od pocetka do kraja i krajnje glupo je u to mjesati CETNIKE ili bilo sta drugo nacinalno [ par komentara ovdje oslikava kako je Bosna okovana mrznjom ]. Jedna od njih je 18 godina, sto je veoma zrela [duhovono i fizicki] djevojka za to podrucje , gdje se vecina djevojaka udaje sa 16 godina. E sada kako ona za dva dana nije mogla da nadje policiju ..itd?
Fakat je krajnje bezobrazno reći \"mogle su\" kada se radi o djeci... Sreća pa su ih pronašli jer ko zna gdje bi završile...
Ja bi njihovog oca i mater zatvorio i oduzo im djecu. Marva jedna, zar poslije tolikog zla pretrpljenog u tim krajevima od cetnika, oni nisu znali djeci objasnti da ne ulaze u auto nepoznatom covjeku? U Americi bude kidnapovana mozda jedna od 100 hiljada djevojcica, ali ipak prva stvar koju roditelji objasne dijetetu je da ne razgovara sa nepoznatim osobama, a pogotovo da ne ulazi u auto. \"Glupi Bosanci\" nikad se pameti dozvati.
to su djeca ba nisi normalan
Ma boga pitaj gdje je taj njih ostavio, u kakvoj vukojebini... a kod nas policije ima, dao bog, samo na prosirenjima sa radarima... Da hoce nac tog lika, odma mu oba koljena slomit... a garant je i on u talu s policijom... jadne cure
Nesto smrdi tuu...cuj dva dana lutale.