Komentari (221)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A ti se Muzafere kupaj... 😂😂
Je l’ zajebano kad te zena ostavi ovako? Jeste. Ona nasla nesto misleci da je bolje? Misli da jeste. Suprugu poruka, zavrsi to i papiroloski i ide dalje. Ona neka se nosi sa svojom odlukom i posljedicama. I zelim im srecu oboma. Ostalo komentarisanje je lijecenje vlastitih frustracija. Ende.
@ampera Mene kad bi zena prevarila kupio bi njenom novom zagondziji neki prikladan poklon i castio ga pivom u lokalnoj birtiji jer pored 2 MILIJARDE zena na svijetu ne treba mi da idem u zatvor zbog pichke i sisa 😉
Nebi ti meni do ljeta iz kuce izasla..kakve kretenske generacije!! Hoce sa 12 da su samostalni-ma kud ukinuse vojni rok..a,ovdje i za zene isto bi obavezno u vojsku isle jer je ovdje sve divlje..sta je ovo braco draga..??😅😅
Otišla po svojopj volji i koga briga ali je za njom napravljena potraga koja je stvorila troškove cijelom društvu.E sad bi trebalo te troškove sve stavit na papir pa im ispostavit račun pa neka plate a ne mi svi poreski obveznici plaćamo za njen kurvaluk!Vjerujem da bi ih to opametilo!
Dobro je, baš sam se nasikirao kad je nestala.
Pa eto, jedino dobro kod ovakvih vijesti je što će se dotična sad dugo za glavu hvatati, jer svi će pratiti pogledima tipa - evo one ravaku što vara muža. A opet sa druge strane, to je privatni život, takvih sudbina je koliko hoćete, pa mi je djelom i žao što je na taj način postala poznata.
Oooo pa sto se materi bar ne javi gusko jedna!!!!
Nek je ziva glava... Za ostalo ne sitnici domaćine nije sapun zaboga... Bice i za tebe
Hrvatske novine pisu da je pobjegla jer je ostala trudna sa ljubavnikom i ne zeli da abortira.
Cirkus, rastanite se ko ljudi. Fuj!
pustite mladu da se zega, nije zlocin jbga
Što nas to peglate ovim glupostima? Šta smo sad skrivili?
Malo s mužem, malo s partnerom. Po šerijatskom zakonu čovjek može imati 4 žene ako ih može izdržavati. U BiH je situacija takva da će još malo pa 4 muškarca moći izdržavati i imati jednu ženu.
Prijatelju propalice zašto ti je propalo lice ... Karam mamu mahalusu uredniku ovog portala I vlasnicima koji zaradjuju na ovom smeću.
Da nije mlada otisla sa Sabit-om iztarcina 😂
Račun potrage isporučiti dotičnim. Nemamo mi para da se igramo žmirke ( žmurke).
O čemu se sve piše sunce ti....
Eno Meho handrio Hakijinu Rabiju. Moretel i otome pisat? Jel? Jel morete? Moretel odma?