Komentari (111)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zurila u biblioteku podic knjigu, da ne zatvore
Obraz dvije joje, i to digla cijenu
Naši portali objave puno ime i prezime ljudi kojima nije ni dokazano krivično djelo, a kad su u pitanju ovakvi slučajevi gdje se sve jasno i dokazano oni objave inicijale.
Joj jarane spanđat se s ovom...
A dobro sta ce jadna djevojka? Svaka Alfa curi na 5 mjesta od rezervoara do motora + baca zivo gorivo. Nek je Bog s tobom djevojko ne bih ti bio u kozi. 😂😂
Ode obraz za 200KM, tugo moja... 😞
ne ode, nije ga ni imala
Sabaheta Dzindo je mala maca...
Tako TI...je to mala moja.Kada dođe gradska koka i glumi mangupa u gradu...Odgoj familije gradske...Nije to ništa,jer ima ih dosta koje su profi,,đeparoši...gradski ..
Ma budala neka
Šta ima nasula 200 u alfu hh 🤭🤗
imal ko njen broj da mi pošalje na viber?
hajd barem je uspjela doci do sa. jos malo pa nam nece moci biti 200 KM za gorivo od kiseljaka do sarajva
Ma nije ona htjela pobjec nego kontala wireless uplata
e jbga :/
GLUPAČA!!!
Jel izrazila kajanje i oprost?
Znas sta bi bio vrh crnjaka , da su zeni obavili puno ime i prezime , a kriminalci lagano incijale :)