Nestao u utorak
48
Pronađen dječak iz Bratunca
Komentari (29)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo da su djeca živa i zdrava . I kako možete u svakoj vijesti naći prostora za rasizam , niti jedna vijest nemože proći bez srpstva , muslimanstva ,hrvatstva , Dokle više ...
Velika tragedija. Ugasite komentare.
Hvala bogu neka je pronadjen i neka je ziv.
Nesto i lijepo da procitam.
m.m. = muhamed muhamedovic
@elidzaner zar je bitno ???????
@elidzaner Ili Mitar Mirić :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hvala Bogu
@BulevarDunava uvijek su me čudile ove mazge koje nemaju dovoljno mozga u glavi da shvate da niko neće zaozbiljno shvatiti nekoga čija je opsesija komentarisati na Klixu. Znači u tri sata si ostavio 38 komentara i novi dolaze svaku minutu. Što si ovisan o Bošnjama toliko? Ili još bolje pitanje, zar nemaš život pored ovoga? Posao? Obitelj za prehranit? Ili si i ti negdje na fotelji, pa te ja hranim svojim zarađenim parama?