Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahaa ukucah u google \"bosanske disertacije\" , kad prvo što iziđe : Tužna strana bosanske nauke – kako ne raditi disertaciju http://tinyurl.com/7cu9349 O gdje smo to mi...
Pa vidi im sminke isto klaunovi one 3, to kada seljaci dodju u grad.
Hajde bolan Strahota, de malo supice! Pusti ti bolan skolu i skolovanje, de malo supice, pa onda sladoled, mehki, iz automata. Samo vaniliju, znam da bi te mjesani zbunio, jel\'e. De ti malo supice.
@@haha nema na čemu jes beton nema šta tuga i jad moj prijatelju
A, sto ne bi malo supice? De, bo\'ni malo supice. Man\' se skole, man se rada, malo supice. A poslije sladoled! Mehki, iz automata. Lakse je taj lizat
Ma de vi malo supice, ako je vruca, neka vam nana malo puhne, nemoj da vi sta uradite. A ove sto uce, ma man\' se njih! Ko je vidio haira od rada? Ih, cuj rad i studiranje, nego de vi malo supice. Plaha supica, bosanska kraljevska porodica je plaho voli, pa de i vi malo.
Nego, de vi malo supice, dobra vam je ona. Pusti se njih, oni nesto uce, man\'te se toga. Bolje struca u hladu, nego dvije na suncu! De malo supice. Supica je plaha, masala.
@uno haos jarane , jes vidio ono o gramatičkim greškama, upišah se o hebote tito đe mi ovo živimo
Naravno, pljuvati po ljudima koji rade nesto u svom zivotu i slusati sta ti pise grupa ljujki, koji se furaju da su \"bosanska kraljevska porodica\". Haj\' sada haha i ostali, pobrojte, kako se zovu vasi imaginarni prijatelji. Da, ti, koji sjede u praznim stolicama pored vas. Hocete supe? Vi volite supu? Sladoled? Moze i sladoled, ali iz automata i u kornetu. Ne na stapicu, njime svaki put zamalo oko da iskopate. De, malo supe, bolan haha, malo supice, dobro je to :)
Jbte ova Medžida neki ŠEf xD
@haha Hvala ovo treba svaki dan ponavljati!! Objavit ću na 100 stranica koje uređujem!!! Idemo napraviti ovo viralno da eksplodira na internetu: http://tinyurl.com/7cu9349
Dzaba ovim zenama doktorat ako me znaju napravit dobar burek
frizura, sminke, nogu...kaka drzava takvi i doktori nauka...bljak
Dokaz da u ovoj zemlji nema medijskih sloboda je i vase sprjecavanje iznosenja stavova ovdje. Portal ste za nule.
Divi im faca, ko biva \"ko je ko mi\". Svi se samo znaju slikati, a pitaj ih nešto zinuće ko tel.ad
Kadrija Hasanovic dr. hemijskih nauka??? Pa taj čovjek je imao probleme sa moždanim funkcijama godinama prije penzije. Svašta!
sta se glupirate u tim glupim odorama koje su masoni izmislili